x
مشاوره مهاجرت:02143000021
مهاجرت از طریق همراه به اتریش | موسسه حقوقی مهاجرت Go2TR

مهاجرت از طریق همراه به اتریش

مهاجرت از طریق همراه به اتریش | موسسه حقوقی مهاجرت Go2TR

برای مهاجرت به اتریش از طریق همراه باید یکی از روش‌های سرمایه‌گذاری، ثبت شرکت و همینطور تحصیلی را انتخاب نمایید. در صورتی که فرد بتواند یک کسب و کار دقیق و با توجیه اقتصادی در این کشور راه‌اندازی نماید شرایط برای مهاجرت به اتریش نیز بهتر برای همراهان وی فراهم می‌شود در این مسیر باید یک سری اصول به طور دقیق ارزیابی شود در نظر داشته باشید که در ابتدا فرد اصلی می‌بایست به اتریش رفته و به مدت 6 ماه الی 1 سال در این کشور زندگی کند پس از گذشت این دوره در صورتی که روال قانونی سفر برای وی تبدیل به اقامت شد می‌تواند برای همراهان خود نیز ویزای همراه دریافت نماید.

 در صورتی که فرد متقاضی مهاجرت به اتریش از طریق سرمایه‌گذاری را انتخاب کرده باشد به وی اجازه داده می‌شود که به طور دقیق و قانونی در همان ابتدا برای همسر و فرزند کمتر از 18 سال خود ویزای همراه دریافت نماید. همسر و فرزند شما می‌تواند در مدت اعلام شده در این کشور زندگی کند و در صورت اخذ مجوز کار از سوی دولت این کشور همسر شما اجازه کار نیز خواهد داشت. فرزند شما می‌تواند در مدارس و دانشگاه‌های این کشور تحصیل نماید. در نظر داشته باشید که فرد اصلی می‌بایست نامه گردش مالی ارائه دهد و مشخص شود که در مهاجرت به اتریش از پس هزینه‌های خود و همسر و فرزند خود برخواهد آمد. در هر صورت مهاجرت به اتریش از طریق همراه یکی از روش‌های قانونی اعلام شده است.اقامت اتریش سخت نیست.