x
مشاوره رایگان:021 43000 021
موسسه اعزام دانشجو-مهاجرت کاری اتریش-go2tr

مهاجرت کاری اتریش

موسسه اعزام دانشجو-مهاجرت کاری اتریش-go2tr

کشور اتریش عضو پیمان شینگن است و این روال سبب شده است که بسیاری از افراد مهاجرت به اتریش را انتخاب نمایند. در نظر داشته باشید که یافتن کار در کشور اتریش ساده نیست . باید بتوانید امتیاز لازم را اخذ نمایید. فرد برای اخذ ویزای کار در کشور اتریش نیاز به حداقل 70 امتیاز دارد. این امتیاز می‌تواند بر اساس سن، مدرک تحصیلی ، سابقه‌کاری ، پژوهش‌های مختلف و مدرک زبان صورت بگیرد. به عنوان مثال اگر شما 40 ساله هستید و مدرک تحصیلی شما کارشناسی است و در رشته تحصیلی خود سابقه‌ کاری اجرایی مفیدی داشته باشید شانس خوبی برای پذیرش ویزای کار این کشور دارید. یک نوع ویزای 6 ماه جستجوی کار نیز صادر می‌شود که به شما این امکان را می‌دهد که در کشور اتریش به دنبال شغل مورد نظر خود باشید و پس از اینکه شغل مورد نظر را یافتید و قرارداد بسته شد می‌توانید از ویزای کار یک ساله استفاده نمایید و در این دوره یک ساله می‌توانید خانواده خود را نیز همراه ببرید. پس از گذشت حدوداً 4 الی 5 سال کار و زندگی در کشور اتریش در صورتی که مالیات خود را به طور کامل پرداخت کرده باشید می‌توانید اقامت دائم این کشور را اخذ نمایید.

افرادی که به دنبال شغل مورد نظر در کشور اتریش هستند می‌توانند از طریق سایت‌های کاریابی نیز اقدام نمایند در سایت‌های کاریابی فضایی فراهم شده است تا بتوانید رزومه خود را آپلود نمایید و به سادگی به کارفرمایان وصل شوید.کار در اتریش نیاز به بررسی‌های گسترده دارد.