x
مشاوره مهاجرت:02143000021
لیسانس در اتریش و شرایط اخذ پذیرش لیسانس در اتریش | موسسه حقوقی مهاجرت Go2TR

لیسانس در اتریش و شرایط اخذ پذیرش لیسانس در اتریش

لیسانس در اتریش و شرایط اخذ پذیرش لیسانس در اتریش | موسسه حقوقی مهاجرت Go2TR

تحصیل در دوره‌ی کارشناسی اولین مقطع تحصیلات عالیه محسوب می‌شود و سه یا چهار سال طول می‌کشد. 

البته برای برخی از رشته‌ها دوره‌ی کارشناسی در کشور اتریش تا شش سال نیز ممکن است به طول بیانجامد. 

دانشجویانی که دارای مدرک دیپلم 12 ساله‌ی ایران هستند با مشکلی برای معادل‌ سازی مدارک مواجه نمی‌شوند، اما دانشجویانی که دیپلم آن‌ها 11 ساله است، باید ابتدا دوره‌ی فوق دیپلم را در ایران سپری کنند یا پیش از دانشگاه در کالج‌های اتریش یک دوره‌ی آموزشی بگذرانند.

 تحصیل در اتریش در مقطع کارشناسی برای دانشجویان بین المللی معمول است و درخواست‌های زیادی وجود دارد.

. مدارک مورد نیاز برای تحصیل در دوره‌ی کارشناسی در اتریش شامل مدارک شناسایی و تحصیلی به صورت ترجمه شده و ویزای تحصیل در اتریش است.