x
مشاوره مهاجرت:02143000021
مراحل و شرایط اخذ اقامت برای خود و همراه در کانادا | موسسه حقوقی مهاجرت Go2TR

مراحل و شرایط اخذ اقامت برای خود و همراه در کانادا

مراحل و شرایط اخذ اقامت برای خود و همراه در کانادا | موسسه حقوقی مهاجرت Go2TR

تا صحبت از ویزای همراه در کشور کانادا می‌شود به طور کلی ویزای تحصیلی به چشم می‌خورد. در نظر داشته باشید که اگر فردی در کشور کانادا مشغول به تحصیل باشد همسر و فرزندان وی تا زمانی که مشغول به تحصیل است می‌توانند در کنار او باشند برای این کار روش های مختلفی وجود دارد. یکی از روش‌های موجود ویزای توریستی همراه است. این ویزا برای همراهان دانشجو صادر می‌شود و مدت آن حداکثر 6 ماه است. فرد متقاضی می‌تواند درخواست خود را همزمان با ویزای تحصیلی ارائه دهد. این ویزا TRV نام دارد. هزینه درخواست این ویزا 100 دلار و همینطور 85 دلار برای انگشت نگاری نیاز است. دومین روشی که برای ویزای همراه وجود دارد ویزای اجازه کار همراه است. در صورتی که شما در یکی از موسسات در کشور کانادا به صورت تمام وقت پذیرفته شده باشید می‌‌توانید برای همسر خود نیز درخواست ویزای همراه نمایید. این ویزا به همسر شما اجازه می‌دهد که به صورت تمام وقت در کشور کانادا مشغول به کار شود. در نظر داشته باشید که هزینه این ویزا نیز 155 دلار تعیین شده است و 85 دلار برای انگشت نگاری نیاز است. نیاز است که مدارک شما و مدارک همسرتان به طور دقیق ارائه شود. کشور کانادا در زمینه ویزای همراه سختگیری‌های خود را کمتر کرده است و این روند می‌تواند به نفع افراد باشد. یک نوع مجوز کار آزاد نیز وجود دارد که کمی پیچیده تر است اما در لیست قوانین کشور کانادا برای مهاجرت قرار دارد. شرایط اقامت در کشور کانادا برای کسانی که اطلاعات به روزی در این زمینه دارند هرگز کار دشواری نخواهد بود.