موسسه اعزام دانشجو-مهاجرت از طریق تولد به فرانسه- go2tr
france
کشور فرانسه

مهاجرت از طریق تولد به فرانسه

موسسه حقوقی مهاجرت تحصیلی GO2TR- لوگو - Logo
موسسه اعزام دانشجو-مهاجرت از طریق تولد به فرانسه- go2tr

با توجه به دو سیستم خاک و خون در زمینه مهاجرت تولد ، کشور فرانسه هم از سیستم خاک تبعیت می‌کند و هم سیستم خون. اگر نوزادی در این کشور از پدر یا مادر با تبعه فرانسه متولد شود این فرزند می‌تواند تبعه فرانسه شود. حال اگر فرزند از پدر و مادر غیر فرانسوی متولد شد یک سری شرایط نیاز است رعایت شود تا فرزند بتواند تبعه فرانسه باشد. اگر فرد تابعیت دیگر نداشته باشد. اگر فرد به سن 18 سالگی رسیده باشد و از سن 11 سالگی به مدت 5 سال در کشور فرانسه زندگی کرده باشد. اگر شخص در سن 16 سالگی درخواست اقامت فرانسه داده باشد. اگر تابعیت والدن مربوط به کشورهایی باشد که قبلاً تحت حمایت فرانسه بوده اند. در صورتی که فرزند پیش از 1 ژانویه 1994 در فرانسه متولد شده است نیز تبعه فرانسه خواهد بود. اگر تابعیت پدر و مادر فرزند مربوط به کشورهای فرانسه زبان باشد نیز طبق یک سری شرایط می‌تواند فرزند متولد شده در وضعیت تبعه فرانسه قرار داد. 

مدارک لازم برای اقامت فرانسه از طریق تولد فرزند از قرار زیر است. در نظر داشته باشید که پدر و مادر باید ثابت نمایند که تبعه این کشور هستند، نیاز به گواهی عدم سابقه کیفری است. نیاز به گواهی پرداخت مالیات و همینطور گواهی اشتغال می‌باشد. عموماً این رویه 12 ماه به طول می‌انجامد تا دولت فرانسه نظر نهایی خود را اعلام نمایند. در نظر داشته باشید که ملیت دوگانه نیز در این مسیر مجاز اعلام شده است.