موسسه اعزام دانشجو-مهاجرت از طریق ازدواج به فرانسه- go2tr
france
کشور فرانسه

مهاجرت از طریق ازدواج به فرانسه

موسسه حقوقی مهاجرت تحصیلی GO2TR- لوگو - Logo
موسسه اعزام دانشجو-مهاجرت از طریق ازدواج به فرانسه- go2tr

یکی از روش‌های خوب مهاجرت به فرانسه روش ازدواج است. در این روش هدف شما باید ازدواج باشد هرگز نمی‌توانید به بهانه مهاجرت به فرانسه دست به ازدواج‌های صوری بزنید. یک سری شرایط در این مسیر وجود دارد که باید بررسی شود. به عنوان مثال در این مدت زوج فرانسوی می‌بایست از تابعیت این کشور برخوردار باشند انها باید زن و شوهر باقی بمانند و باهم زندگی نمایند بارها دیده شده است که در طول زندگی در این کشور بررسی می‌شود که فرد غیر فرانسوی مقیم این کشور اقدام به یادگیری زبان کرده است یا خیر. یک موضوع بسیار مهم برای دریافت تابعیت این کشور این است که ازدواج حتماً در رجیستری CIVL به ثبت رسیده باشد.

یک سری شرایط خاص در خصوص مهاجرت به فرانسه از طریق ازدواج وجود دارد که دانستن آن خالی از لطف نیست. به عنوان مثال یکی از شرط‌های مهم این است که شما 5 سال در فرانسه با همسر فرانسوی خود زندگی نمایید و این دوره را به شکل پیوسته طی کرده باشید در چنین شرایطی اگر شما این مدت ( 5 سال) را قبل از ازدواج نیز در فرانسه زندگی کرده اید نیاز به اثبات ندارید و پس از 2 سال نیز می‌توانید درخواست اقامت دائم داشته باشید. به عنوان مثال اگر شما پس از ازدواج در یکی از مدارس این کشور مشغول به تحصیل و یا کار شوید دریافت تابعیت این کشور برای شما بسیار آسانتر خواهد شد. در نظر داشته باشید که مهاجرت به فرانسه از طریق ازدواج برای زن و مرد یکسان است اما هر دو فرد می‌بایست در زمان ازدواج مجرد باشند. در صورت وجود فرزند از ازدواج قبلی در صورتی که فرزند کمتر از 18 سال سن داشته باشد می‌تواند با والد همراه شود و در غیر این صورت امکان اقامت برای وی وجود نداشته و یا در شرایط بسیار سخت در نظر گرفته می‌شود.