موسسه اعزام دانشجو-مهاجرت توریستی به فرانسه- go2tr
france
کشور فرانسه

مهاجرت توریستی به فرانسه

موسسه حقوقی مهاجرت تحصیلی GO2TR- لوگو - Logo
موسسه اعزام دانشجو-مهاجرت توریستی به فرانسه- go2tr

اگر قصد دارید در زمینه کار و تحصیل فرانسه را انتخاب کنید اما در اخذ ویزای کاری و یا تحصیل دچار مشکل هستید می‌توانید از طریق ویزای توریستی به مدت محدود وارد این کشور شوید و تحقیق‌های لازم را انجام دهید.

یک نوع ویزای توریستی فرانسه وجود دارد که اقامت کوتاه محسوب می‌شود و کمتر از 90 روز است که برای منطقه شنگن در نظر گرفته می‌شود. در واقع اعتبار در وضعیت 180 روز قرار دارد اما فرد باید کمتر از 90 روز را در این کشور حضور به عمل آورد.

برای اخذ ویزای توریستی این کشور افراد باید گذرنامه با اعتبار 6 ماهه داشته باشند نیاز به مدارکی است که ثابت نماید قصد شما از ورود به این کشور گشت و گذار است. بلیط رفت و برگشت با مهر و تأیید به همراه دو قطعه عکس از دیگر مدارک لازم برای مهاجرت به فرانسه محسوب می‌شود. در نظر داشته باشید که برای اخذ ویزای توریستی این کشور نیاز ابتدا فرم مخصوص را تکمیل نمایید سپس باید منتظر پاسخ باشید.