موسسه اعزام دانشجو-ویزای توریستی فرانسه- go2tr
france
کشور فرانسه

ویزای توریستی فرانسه

موسسه حقوقی مهاجرت تحصیلی GO2TR- لوگو - Logo
موسسه اعزام دانشجو-ویزای توریستی فرانسه- go2tr

گردشگرانی که می‌خواهند سفر به فرانسه داشته باشند، باید ویزای توریستی فرانسه را بگیرند. صدور ویزا به طور معمول چند هفته طول می‌کشد. در ایران، پذیرش و بررسی درخواست‌های ویزای فرانسه برای سفر به فرانسه، توسط شرکت VFS Global انجام می­‌گردد. توجه به موارد زیر برای گرفتن ویزای فرانسه مهم است:

- ویزای توریستی فرانسه برای 90 روز اعتبار دارد.

- پرکردن فرم درخواست ویزای توریستی فرانسه از طریق سایت و به صورت آنلاین باید انجام شود.

- ترجمه مدارک باید توسط مترجمینی که مورد تایید سفارت فرانسه هستند، انجام شود.
 مدارک زیر جهت دریافت ویزای توریستی فرانسه لازم می باشد: 

1- ثبت‌نام و پر کردن فرم ویزا

2- اصل گذرنامه و کپی آن

3- دو قطعه عکس رنگی 3در4 بازمینه سفید

4- اصل شناسنامه و کپی تمام صفحات آن
 5- بلیت رزرو شده رفت و برگشت

6- تاییدیه رزرو هتل 

7- گرفتن بیمه نامه برای طول مدت ویزای توریستی

8- مدارک نشان دهنده تمکن مالی
 9- برای هرکدام از کارمندان، بازنشستگان، تجار و مشاغل آزاد مدارک نشان دهنده وضعیت شغلی شان لازم است.

10- فرم ویزا در سایت https://france-visas.gouv.fr موجود است.
 11-اطلاعات و مشخصات کامل متقاضی به این آدرس appointmentfrance@vfshelpline.com

ایمیل شود.