x
مشاوره رایگان:021 43000 021
موسسه اعزام دانشجو - مهاجرت توریستی به مجارستان - go2TR

مهاجرت توریستی به مجارستان

موسسه اعزام دانشجو - مهاجرت توریستی به مجارستان - go2TR

برای اخذ ویزای توریستی مجارستان باید در ابتدا ثبت نام کنید. عموماً سفارت مجارستان در مدت 15 روز به بررسی مدارک شما خواهد پرداخت و در برخی از زمان ها این زمان 30 روزه می‌شود. یکی از مهمترین بخش هایی که برای ویزای توریستی مجارستان نیاز است، پوشش بیمه است که باید در فرم درخواست شما قید شده باشد. حداقل مبلغ این بیمه 30 هزار یورو تعیین شده است.

ویزای توریستی مجارستان یک ویزای کوتاه مدت است که به شما اجازه می‌دهد در طی زمان تعیین شده در این کشور اقامت داشته باشید. در صورتی که برای بار اول قصد دارید به مجارستان سفر نمایید نباید ویزای توریستی شما از 30 روز بگذرد. در نظر داشته باشید که از تاریخ ورود شما به منطقه شینگن، تنها سی روز اعتبار ویزا خواهید داشت. افرادی که تقاضای ویزای توریستی مجارستان را دارند، باید به صورت جداگانه گذرنامه داشته باشند. در صورتی که درخواست ویزای شینگن برای شما رد شده پس از مدتی که از سوی سفارت تعیین می‌شود اجازه درخواست مجدد دارید. می‌توانید برای سریع‌تر شدن روند کاری خود، گواهی اشتغال به کار ارائه دهید که سمت و میزان درآمد شما مشخص شود. در هر صورت شما نیاز به نامه تمکن مالی در این زمینه دارید.