x
مشاوره رایگان:021 43000 021
موسسه اعزام دانشجو - مراحل و شرایط اخذ اقامت برای خود و همراه در هند - go2TR

مراحل و شرایط اخذ اقامت برای خود و همراه در هند

موسسه اعزام دانشجو - مراحل و شرایط اخذ اقامت برای خود و همراه در هند - go2TR

اگر یکی از اقوام خانواده شما در کشور هند زندگی می‌کند می‌تواند با ارسال یک دعوت‌نامه برای شما شرایط را برای اقامت دائم فراهم سازد. این نکته را در نظر داشته باشید که اقامت دائم در این کشور به طور دوره‌ای تعیین می‌شود و در دوره شاهد قوانین جدیدی هستیم، به عنوان مثال اگر شما فرد اصلی هستید و قصد دارید برای همسر و فرزند خود اقامت این کشور را اخذ نمایید باید بدانید که ارائه نامه گردش مالی بسیار مهم است نامه‌ای که نشان دهد می‌توانید از پس هزینه‌های موجود بر آیید. همینطور نیاز است که فرد بتواند مدارکی ارائه دهد که ثابت نماید در طول دوره‌ای که خود ( شخص اصلی) در این کشور زندگی کرده است روال مالیاتی  و قوانین کلی را رعایت کرده است.عموماً راه اقامت برای همراه برای کسانی که مهاجرت به کشور هند از طریق سرمایه‌گذاری را انتخاب کرده‌اند فراهم شده است. یک نکته مهم دیگر را یادآور می‌شویم. این کشور به نوبه خود توانسته از ساده‌ترین روال اقامتی برای مردم استفاده نماید و موفق نیز بوده است. ارائه مدارک شناسایی خودتان به همراه همسر و فرزند بسیار مهم است. فرزند شما می‌تواند از مزایای تحصیلی این کشور استفاده نماید و اجازه کار به صورت پاره وقت برای همسر شما نیز در نظر گرفته شده است به طور کلی شرایط برای اقامت کشور هند آسان‌تر از قبل است.