بیوانفورماتیک یا داده پردازی زیستی یکی از شاخه های مهم علوم زیستی است که به کاربرد علوم کامپیوتر در سازماندهی و تحلیل نتایج آزمایشات زیستی می پردازد. گسترش روزافزون حجم عظیم دادههای ژنومی و نیاز به ذخیره، بازیابی و تحیل مناسب این دادهها، موجب پیدایش علم بیوانفورماتیک گردید. این دانش نوظهور، به عنوان یک دانش بین رشتهای، تلاش میکند تا با استفاده از تکنیکهای موجود در علوم کامپیوتر، ریاضیات، ژنتیک، شیمی، فیزیک و علوم مرتبط دیگر، مسایل مختلف زیستشناختی را که معمولاً در سطح مولکولی هستند حل کند. تلاشهای پژوهشی اصلی در این رشته عبارتند از: تطابق توالی، کشف ژن، گردآوری ژنوم، تنظیم ساختار پروتئینی، پیش بینی ساختارهای دوم و سوم پروتئین، پیشبینی بیان ژن و تعاملات پروتئین- پروتئین و مدلسازی تکامل.
دانشگاه:
دانشگاه هامبورگ
رتبه: 227
دانشگاه هامبورگ یک دانشگاه واقع در شهر هامبورگ است. این دانشگاه در ۲۸ مارچ ۱۹۱۹ تأسیس شده است و با وجود عمر کوتاه خود ۶ برنده جایزه نوبل و مجموعه زیادی از دانشمندان فاخر داشته است. دانشگاه هامبورگ بزرگترین مؤسسه تحقیقاتی و آموزشی در شمال آلمان است.
رشته تحصیلی:
رشته بیوانفورماتیک
زیستدادهورزی یا بیوانفورماتیک دانش استفاده از علوم کامپیوتر و آمار و احتمالات در شاخه زیستشناسی مولکولی است. در چند دههٔ اخیر، پیشرفت در زیستشناسی مولکولی و تجهیزات مورد نیاز تحقیق در این زمینه باعث افزایش سریع تعیین توالی ژنوم بسیاری از گونههای موجودات شد، تا جایی که پروژههای تعیین توالی ژنومها از پروژههای بسیار رایج به حسب میآیند. امروزه توالی ژنوم بسیاری از موجودات ساده مانند باکتریها تا موجودات بسیار پیشرفته چون یوکاریوتهای پیچیده شناسایی شدهاست. پروژهٔ شناسایی ژنوم انسان در سال ۱۹۹۰ آغاز شد و در سال ۲۰۰۳ پایان یافت و اکنون اطلاعات کامل مربوط به توالی هر ۲۳ کروموزوم انسان موجود است.
مبلغ دقیق شهریه:
303 دلار
ددلاین:
ترم: زمستان - شروع: October 1, 2020 - ددلاین ثبت نام: July 15, 2021
شرایط:
- مدرک زبان DSH2 آلمانی یا مدرک زبان TesDaf آلمانی با حداقل نمره 4 در دو مهارت و 3 در یک مهارت