موسسه اعزام دانشجو-اخذ اقامت ترکیه-go2tr
turkey
کشور ترکیه

اخذ اقامت ترکیه

موسسه حقوقی مهاجرت تحصیلی GO2TR- لوگو - Logo
موسسه اعزام دانشجو-اخذ اقامت ترکیه-go2tr

برای اخذ اقامت ترکیه باید در ابتدا توجه داشت که کدام ویزا را اخذ کرده‌اید و چقدر زمان نیاز است که وارد اقامت موقت و یا دائم شوید. در ابتدا اقامت  موقت این کشور مد نظر است و نیاز است که مدت زمان مشخصی طی شود تا بتوانید به اقامت دائم دست یابید. دانشجویانی که قصد تحصیل در ترکیه را دارند بهتر است بدانند عموماً ویزای تحصیلی به اقامت موقت ختم می‌شود و فرد نمی‌تواند با ویزای تحصیلی، اقامت دائم کسب نماید. اما ویزای کاری این کشور به شکلی است که در نهایت منجر به اقامت دائم می‌شود. اقامت موقت کاری عموماً در طول 2 سال در نظر گرفته شده و سپس تمدید می‌شود. پس از آن شرایط اقامت دائم فراهم خواهد شد. در مسیر مهاجرت به ترکیه از طریق ازدواج، فرد می‌بایست به مدت حداقل 5 سال در وضعیت اقامت موقت قرار بگیرد و سپس برای اقامت دائم درخواست دهد. این در حالی است که ویزای سرمایه گذاری یکی از بهترین روش‌های اخذ اقامت دائم این کشور محسوب  می‌شود.مهاجرت به ترکیه در صورتی که طبق قانون صورت بگیرد، بسیار سریع است.

مطالب مرتبط