x
مشاوره مهاجرت:02143000021
مهاجرت از طریق ازدواج به آمریکا | موسسه حقوقی مهاجرت Go2TR

مهاجرت از طریق ازدواج به آمریکا

مهاجرت از طریق ازدواج به آمریکا | موسسه حقوقی مهاجرت Go2TR

افرادی که مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج را انتخاب کرده اند دو نوع ویزای نامزدی و ازدواج پیش روی این افراد است که هر یک دارای شرایط خاص مربوط به خود هستند. ویزای نامزدی برای شخص آمریکایی صادر می شود تا بتواند نامزد خود را برای ازدواج وارد آمریکا نماید. عموماً مدت زمانی که برای دریافت ویزای نامزدی در نظر گرفته می شود از 3 ماه تا یک سال و نیم است. در این ویزا هر دو شخص می بایست مجرد باشند و با هم قصد ازدواج داشته باشند. دو شخص باید به سن قانونی رسیده باشند و اگر قبلاً ازدواج کردند باید شفاف سازی در زمینه طلاق و یا فوت همسر مشخص باشد. ویزای نامزدی یک ویزای موقت بوده و پس از ازدواج فرد می تواند برای گرین کارت اقدام نماید. برای اخذ این ویزا فرد باید  شهروند آمریکایی باشد. دو شخص از نظر قانونی مشکلی با هم نداشته باشند. شخصی که فاقد ملیت آمریکایی است باید با هدف اصلی ازدواج وارد خاک این کشور شود و پس از ورود تنها 90 روز زمان نیاز است که به نتیجه خود دست یابد.

ویزای ازدواج برای شهروند و افرادی که مقیم این کشور هستند و گرین کارت دارند به صورت مشترک استفاده می شود. ویزای ازدواج در واقع مهاجرت به آمریکا محسوب شده و فرد در همان ابتدا گرین کارت دریافت می نماید. مدت زمانی که برای دریافت ویزای ازدواج زمان نیاز است بین یک سال و نیم الی 2 سال است. در نظر داشته باشید که در هر دو نوع ویزا باید نامه ای مبنی بر گردش مالی وجود داشته باشد تا مشخص سازد که افراد از نظر مالی در وضعیت درستی هستند و از پس هزینه خود در آمریکا بر خواهند آمد. این موضوع از اهمیت بالایی برخوردار است و باید به طور دقیق و درست مورد ارزیابی قرار بگیرد. در نظر داشته باشید که در هر دو روش باید فرم حامی مالی به طور دقیق تکمیل و ارسال شود، در نظر داشته باشید که این فرم نیاز به تأیید و امضا دارد.