x
مشاوره رایگان:021 43000 021
موسسه اعزام دانشجو-مهاجرت کاری آمریکا- go2tr

مهاجرت کاری آمریکا

موسسه اعزام دانشجو-مهاجرت کاری آمریکا- go2tr

ویزای EB3 یکی از گزینه های بسیار مناسب برای ایرانیان محسوب می شود . این ویزا برای کسانی است که شرایط سرمایه گذاری در کشور آمریکا را ندارند و نیازی به مدرک زبان تافل و آیلتس نیز ندارد. هر ساله کشور آمریکا یک فراخوان در زمینه کمبود نیروی کار خارجه اعلام می کند در این دوره افراد می تواند برای خود و تمام اعضای خانواده خود اقامت دائم و گرین کارت دریافت نمایند. شرط ورود به این بخش کم بوده و روند انجام پرونده نیز بسیار سریع است. برای اخذ این ویزا نهایتاً بین 18 الی 24 ماه زمان نیاز است اما تنها شرطی که وجود دارد داشتن یک پیشنهاد کاری از سوی یکی از کارآفرینان آمریکایی است، پیشنهاد کار صورت گرفته باید مورد تأیید وزارت کار این کشور باشد. در این روش نیاز به تحصیلات عالیه، شرط سنی، شرط مالی و همینطور شرط سرمایه گذاری نخواهد بود. ویزای اقامت این نوع عموماً به صورت EB3 صادر می شود. متقاضیان موظف هستند که یک سال برای شرکت مورد نظر کار کنند. بهتر است که متقاضی بیش از 50 سال نداشته باشد. در نظر داشته باشید که شرایط جسمی فرد مورد ارزیابی قرار می گیرد باید گواهی عدم سوء پیشینه نیز داشته باشد. درصد قبولی در این روش بالا اعلام شده است و گرین کارت برای همه اعضای خانواده فرد صادر می شود. برای بررسی پرونده ها در ابتدا پرونده به وزارت کار آمریکا صادر می شود. فایل مربوطه از وزارت کار این کشور دریافت می شود اجازه نامه کاری داده می شود. مدارک به وزارت خارجه آمریکا ارسال می شود، زمان مصاحبه سفارت مشخص می شود. صدور ویزا به شکل دقیق صورت می گیرد. در مصاحبه مشخص می شود که توانایی جسمی فرد چقدر است و آیا می تواند از پس کار موجود برآید یا نه. در نظر داشته باشید که این ویزا با ویزای مهارت و تخصص کشور آمریکا فرق دارد و قطعاً درآمدی که از طریق ویزای کار و مهارت برای شما در نظر گرفته می شود به مراتب بیشتر از این گزینه است. در نظر داشته باشید که گواهی اشتغال از سوی وزارت آمریکا بسیار مهم است و در صورت نبود این گزینه مهاجرت به آمریکا از طریق کار به سادگی فراهم می شود. در نظر داشته باشید که صلاحیت کارفرما در این روش کلیدی ترین عامل موفقیت خواهد بود.