x
مشاوره رایگان:021 43000 021
موسسه اعزام دانشجو- مراحل و شرایط اخذ اقامت برای خود و همراه در آمریکا - go2tr
usa
کشور آمریکا

مراحل و شرایط اخذ اقامت برای خود و همراه در آمریکا

موسسه اعزام دانشجو- مراحل و شرایط اخذ اقامت برای خود و همراه در آمریکا - go2tr

اگر یکی از بستگان نزدیک فرد متقاضی در کشور آمریکا بوده و اقامت دائم یا شهروندی این کشور را داشته باشد فرد متقاضی می تواند مهاجرت از طریق خانواده را انتخاب کند. مهاجرت از طریق خانواده در کشور آمریکا به این صورت است که یا همسر وی باید شهروند آمریکا باشد، یا والدین او در این کشور اقامت داشته باشند. فرد فرزند خوانده یک شهروند آمریکایی باشد. افرادی که مهاجرت به کشور آمریکا از طریق مهاجرت را انتخاب کرده اند نیز می توانند به سادگی اقامت این کشور را به دست آورند. در نظر داشته باشید که در این روش به طور کلی شما باید روش سرمایه گذاری مشخصی را دنبال نمایید و بتوانید در روش مشخص شده به رتبه خوبی دست یابید. شایان ذکر است که همسر و فرزند شما در این کشور به مدت سه سال اول در کشور آمریکا نمی توانند کار کنند. شرایط تحصیل برای آنها فراهم می شود.
 برای اقامت دائم کشور آمریکا باید در ابتدا سعی کنید اقامت موقت خود را در وضعیت دائم وارد نمایید، یعنی باید مدتی که در کشور آمریکا زندگی می کنید شرایط را به سمت اقامت دائم پیش ببرید، اگر در شغل خاصی هستید بیشتر تلاش کنید تا سود بیشتری ایجاد شود، اگر سرمایه گذاری را انتخاب کرده اید روال مالیاتی را به طور دقیق دنبال نمایید. در نظر داشته باشید که سابقه مثبتی مهاجرتی شما در این مسیر می تواند بسیار تأثیرگذار باشد و شما را به نتیجه برساند.
 

مطالب مرتبط