مشاوره ۰۲۱ ۴۳۰۰۰ ۰۲۱
search-btn
مشاوره: ۰۲۱ ۴۳۰۰۰ ۰۲۱
مشاوره رایگان مهاجرت۰۲۱ ۴۳۰۰۰ ۰۲۱

۵۰ نفر از مشاوران ما در حال حاضر آماده پاسخگویی به سوالات شما هستند.

021 43000 021
برای برقراری تماس دکمه زیر را فشار دهید
تماس

در صورتیکه موفق به مکالمه با مشاوران ما از طریق شماره اصلی نشدید، می‌توانید با یکی از شماره‌های زیر تماس بگیرید.
+982142956

کویت

همه‌چیز درباره کشور کویت

اطلاعات کلی :

  • پایتخت :کویت

  • زبان رسمی:عربی

  • پیش‌شماره کشور:00965

  • نام انگلیسی:Kuwait

  • قاره:آسیا

  • واحد پولی:دینار- هر دینار کشور کویت ۳.۲۴ دلار آمریکا

  • پسوند دامنه وب‌سایت‌ها:kw.

  • زبان‌های رایج:گویش های مختلف

  • جمعیت:۴ میلیون و ۳۱۵ هزار و ۸۱۷ نفر بر اساس آمار سال ۲۰۲۳

  • منطقه زمانی:(GMT+3) UTC+3(AST)

  • نوع حکومت:پادشاهی

کویت

Author Avatarبه قلم هانیه نریمانی

۳ سال پیش

کویت یکی از کشورهای خاورمیانه است که با ایران مرز آبی از سمت خلیج فارس دارد. مساحت کویت کم است و به طور کلی ۵۰ درصد از مردم این کشور بومی هستند.

مردم کشور کویت دین اسلام را قبول دارند و اکثر مردم در این کشور مسلمان هستند ارزیابی‌ها نشان می‌دهد که شئونات اسلامی در کویت بیشتر از سایر کشورها رعایت می‌شود.

نرخ بیکاری در این کشور در حدود ۲.۵ درصد اعلام شده است. صنایع کشور کویت بیشتر در زمینه نفت و محصولات پتروشیمی و سیمان و کشتی‌سازی است و وضعیت اقتصادی در کشور کویت رو به رشد است. این کشور دارای کیفیت زندگی بالا، امنیت بالا و اقتصاد مناسب برای زندگی است.

کشور کویت کشوری کوچک و کم‌جمعیت در حوزه خلیج‌فارس است که با توجه به جمعیت مهاجران و غیربومی‌ها در این کشور، کشوری مهاجرپذیر به‌شمار می‌رود. جمعیت ایرانیان نیز در این کشور زیاد است و حدود ۵۰ هزار ایرانی ساکن این کشور هستند. شرایط اقتصادی بسیار خوب به‌شمار می‌رود و پول رسمی این کشور (دینار کویت) با ارزشترین پول در جهان است. شرایط کلی، مزایا و معایب و اطلاعات کلی درباره کشور کویت در این مقاله از موسسه مهاجرتی GO2TR بررسی خواهد شد.

در صورت داشتن سوالات بیشتر در مورد مهاجرت و زندگی در کویت می‌توانید به‌صورت رایگان با ما تماس بگیرید و مشاوره اولیه تلفنی داشته باشید. همچنین با رزرو جلسه مشاوره تخصصی امکان بررسی تخصصی و ویژه شرایط شما مهیا خواهد بود.

معرفی کشور کویت

جزئیات کشور کویت
جزئیات کشور کویت

کویت کشوری در شبه جزیره عربستان واقع در شمال‌غربی خلیج‌فارس است. این کشور از غرب و شمال به عراق، از شرق به خلیج‌فارس و از جنوب به عربستان سعودی محدود می‌شود. این کشور یک کشور بیابانی است، به جز واحه‌الجهرا در انتهای غربی خلیج کویت و چند منطقه حاصلخیز در جنوب شرقی و نواحی ساحلی. قلمرو این کشور شامل ۹ جزیره فراساحلی است که بزرگ‌ترین آنها جزیره‌های خالی از سکنه بوبیان و الوربه هستند. جزیره فیلکه که در نزدیکی ورودی خلیج کویت قرار دارد، همیشه جزو پر جمعیت‌ترین مناطق بوده است.

کویت یکی از کشورهای خاورمیانه است که از سمت خلیج‌فارس با ایران مرز آبی دارد. در دوره‌های گذشته بیشترین تجارت بازرگانی این کشور با ایران صورت گرفته است. مساحت این کشور کم است و به طورکلی ۵۰ درصد از مردم این کشور بومی هستند. کویت در یکی از خشک‌ترین بخش‌های کره زمین واقع شده است اما ساحل خلیج کویت یک بندر جذاب در خلیج‌فارس است. از آنجایی که خاندان حاکم امارت، آل صاباح، در سال ۱۷۵۶ به طور رسمی یک شیخ‌نشین را تأسیس کردند، ثروت کشور به تجارت خارجی مرتبط شد.

با گذشت زمان و با ثروت انباشته، کویت کوچک رشد کرد و تبدیل به شهر کویت شد که بیشترین جمعیت این کشور را دارد. امروزه شهر کویت یک کلان شهر مدرن است که آسمان خراش‌ها، ساختمان‌های آپارتمانی و مساجد را در کنار هم دارد. مردمان کشور کویت، دین اسلام را قبول دارند و اکثر مردم در این کشور مسلمان هستند.

جغرافیا و آب‌ و هوای کشور کویت

آب‌وهوای کشور کویت بیابانی است اما در نواحی ساحلی تا حدودی معتدل می‌شود. از ماه مارچ تا اواخر آوریل در صورتی که بارندگی به اندازه کافی باشد، کویر سبز شده و آب‌وهوای مناسبی خواهد داشت. در طول فصل خشک که بین ماه‌های آوریل و سپتامبر است، گرما شدید است و دمای طول روز حدود ۴۴ درجه سانتی‌گراد تا ۵۴ درجه سانتی‌گراد خواهد بود.

دمای هوا در زمستان خوشایندتر است و میانگین بارندگی حدود ۲۵ تا ۱۸۰ میلی‌متر است که عمدتا بین ماه‌های اکتبر و آوریل اتفاق می‌افتد.

این کشور در معرض بادهای موسمی نیز هست، بادهای شما‌ل‌غربی در زمستان و بهار خنک است و در تابستان گرم است. بادهای جنوب‌شرقی معمولا گرم و مرطوبند و بین ژوئیه و اکتبر فعالیت می‌کنند. در شمال این کشور بادهای شمال‌غربی که در ژوئن و جولای فعال هستند، باعث ایجاد طوفان‌های شن و ماسه می‌شوند.

پوشش گیاهی و حیوانی کشور کویت

واضح است که کشور کویت کشوری خشک به شمار می‌رود. به جز در کمربند سبز جدید شهر کویت و در چند واحه صحرایی مانند الجهراء که در آن کشت و آبیاری انجام می‌شود، پوشش گیاهی کلی کشور کویت از درختچه‌ها و بوته‌های کم‌ارتفاع و علف‌های موقت در بهار تشکیل شده است. هالوفیت‌ها (گیاهان نمک دوست) نیز در مناطق باتلاقی در امتداد ساحل رشد می‌کنند.

به دلیل آب‌وهوای خشک و خشن کشور کویت، پستانداران این کشور محدود به غزال، روباه و نوعی از گربه است. خزندگانی مانند افعی شنی و مارمولک‌ها نیز جزو حیوانات بومی این کشور هستند.

اقتصاد کشور کویت

نفت و فرآورده‌های نفتی جزو صادرات کشور کویت هستند در حالی که واردات اصلی این کشور، عمدتا ماشین‌آلات و تجهیزات حمل‌ونقل از کشورهای چین، ایالات متحده، کشورهای عربی و کشورهای اتحادیه اروپا است. میزان صادرات کشور کویت در سال ۲۰۲۳ حدود ۶۶۰۰ میلیون دینار کویت و میزان واردات این کشور حدود ۲ هزار میلیون دینار کویت است.

نرخ رشد تولید ناخالص داخلی کشور کویت در سال ۲۰۲۳ حدود ۸.۷ درصد بوده است که میزان این تولید حدود ۱۸۵ میلیارد دلار آمریکا تخمین زده است. نرخ بیکاری در این کشور رو به کاهش است و در سال ۲۰۲۲ به میران ۲.۵ درصد بوده است.

میزان مالیات بر درآمد شخصی در کشور کویت صفر درصد و افراد نیازی به پرداخت مالیات بر درآمد شخصی ندارند. همچنین مالیات بر درآمد شرکت در سال ۲۰۲۳ مقدار ۱۵ درصد تصویب شده است.

کشور کویت و مالیات
فهرست کشورهایی که کمترین مالیات را دارند

بانک مرکزی کویت (بانک الکویت المرکزی) واحد پول ملی، دینار کویت را صادر می‌کند و اصلی‌ترین نهاد نظارتی بانکی کشور است. کویت علاوه بر بانک مرکزی خود، دارای بانک‌های تخصصی است که در زمینه‌های پس‌انداز و اعتبار، وام‌های صنعتی و املاک و مستغلات فعالیت می‌کنند. هیچ بانک خارجی نمی‌تواند در کویت فعالیت کند، به استثنای بانک بحرین و کویت که در بحرین مستقر است و به طور مساوی متعلق به دو کشور است.

حکومت و ساختار سیاسی کویت

کویت یک پادشاهی مشروطه با یک نهاد قانون‌گذاری است. از زمان استقلال کویت از بریتانیا در سال ۱۹۶۱، کویت توسط امیری از خاندان صباح اداره می‌شود. وضعیت سیاست در کشور کویت به صورت امیرنشین است که رئیس حکومت نیر امیر خطاب می‌شود و نخست وزیر رئیس دولت است و امیر کویت او را تعیین می‌کند. این کشور دارای ۵ استان یا امیرنشین است که توسط استاندار یا امیر اداره می‌شود.

مجلس ملت در این کشور دارای ۵۰ کرسی است و به طورکلی نمایندگان آن با رأی مردم برای یک دوره ۴ساله انتخاب می‌شوند. تمام اعضای کابینه دراین کشور از بین نمایندگان سابق مجلس انتخاب می‌شوند. وضعیت سیاسی کشور به طور کلی بسیار به صورت آزاد ارزیابی شده است و سیستم پادشاهی در این کشور هنوز هم پابرجا است.

تاریخ کشور کویت

در قرن هجدهم، بادیه نشینان داخلی یک مرکز تجاری تأسیس کردند و کویت نام نهادند. نام کویت از کلمه کوچک عربی هندوستانی کوت “قلعه” گرفته شده است. از آنجایی که خاندان حاکم امارت، آل صاباح، در سال ۱۷۵۶ به طور رسمی یک شیخ‌نشین را تأسیس کردند، با گذشت زمان و با ثروت انباشته، این قلعه کوچک رشد کرد و تبدیل به شهر کویت شد، یک کلان شهر مدرن که آسمان خراش‌ها، ساختمان‌های آپارتمانی و مساجد را در هم می‌آمیزد. در کشور کویت، شهر کویت بیشترین جمعیت این کشور را دارد که این امر کویت را به یکی از شهری‌ترین کشورهای جهان تبدیل می کند.

این کشور کوچک که از سال ۱۸۹۹ تا ۱۹۶۱ تحت‌الحمایه بریتانیا بود، در سال ۱۹۹۰ با حمله نیروهای عراقی و تلاش برای غصب آن، توجه جهانیان را به خود جلب کرد. ائتلاف سازمان ملل متحد به رهبری ایالات متحده، ارتش عراق را چند روز پس از آغاز حمله در فوریه ۱۹۹۱ از کویت بیرون کرد، اما مهاجمان کشور را غارت کردند و اکثر چاه‌های نفت آن را به آتش کشیدند. پس از این اتفاقات دوباره کویت مسیری رو به رشد را تا به امروز در پیش گرفته است.

go2tr.irgo2tr.ir
مشاهده پست

شهرهای مهم کشور کویت

شهرهای مهم کشور کویت
شهرهای مهم کشور کویت

شهرهای مهم کویت برای بازدید و فعالیت عبارتنداز:

  • شهر کویت

    این شهر جزو شهرهای بزرگ کویت نیست اما یکی از مهم‌ترین شهرهای این کشور است. شهر کویت دارای یک خط ساحلی زیبا، انبوهی از مکان‌های درجه یک برای غذا خوردن و معماری بسیار چشمگیر است.

  • شهر حوالی

    حوالی یکی از مهم‌ترین بخش‌های کویت و یکی از شهرهای بزرگ کویت است. در بخش شرقی کویت واقع شده است و در ورودی خلیج فارس در ۸ کیلومتری جنوب شرقی شهر کویت قرار دارد.

  • شهر سالوا

    سالوا که از جنوب با مسیلا و از شمال با رومیتیه همسایه است، در نزدیکی استان حاوالی در کویت واقع شده است. این شهر یکی از مهم‌ترین شهرهای کویت به حساب می‌آید. این منطقه به ۱۲ بلوک با مناطق مسکونی تقسیم شده است که محل زندگی کویتی‌ها، آسیایی‌ها، مصری‌ها، غربی‌ها و انگلیسی‌ها است. سالوا شامل چندین مرکز خرید، رستوران‌ها، سوپرمارکت‌ها، مدارس خصوصی انگلیسی و آمریکایی و کلینیک‌های پزشکی دولتی است.

  • شهر سلمیه

    سلمیه گوهری در میان شهرهای کویت است. این مرکز همه مراکز خرید با مراکز خرید و پاساژهای بزرگ است. این شهر حدود۱۰ کیلومتر با شهر کویت فاصله دارد، که سفر را برای گردشگرانی که از شهر کویت بازدید می‌کنند آسان‌تر می‌کند. این شهر جوهر فرهنگ عرب را در ترکیب با فرهنگ هند و پاکستان نشان می‌دهد.

  • شهر الاحمدی

    الاحمدی یکی از شهرهای کویت است که در استان الاحمدی کویت واقع شده است. این شهر در سال ۱۹۴۶ با کشف نفت در این محل تاسیس شد. نام این شهر به نام شیخ احمد الجابر الصباح گذاشته شده است که با موفقیت بر این استان حکومت می‌کرد. الاحمدی دارای ساختاری به سبک آمریکایی و محیطی سرسبز است و شامل محله‌های شرکت نفت کویت و چندین پالایشگاه نفت است.

عجایب کویت

کویت نیز مانند هر کشور دیگری دارای واقعیت‌های جالب و عجیب است که برخی از آن‌ها عبارتنداز:

  1. کویتی‌ها در کشور خود اقلیت هستند. اکثر جمعیت کویت را مهاجرین تشکیل می‌دهند و جمعیت اهالی کویت از مهاجرین بسیار کمتر است.
  2. کویت هیچ منبع آب شیرینی ندارد و برای استفاده آب شرب از تصفیه آب کمک گرفته می‌شود.
  3. کویت ششمین ذخیره نفت جهان را داراست.
  4. دینار کویت ارزشمندترین پول در دنیاست.
  5. کویت بزرگترین خانه اپرا را در خاورمیانه دارد.
  6. دومین میدان نفتی بزرگ جهان در کویت قرار دارد.
  7. کویتی‌ها جزو چاق‌ترین مردم جهان هستند و حدود ۴۲.۸ درصد آن‌ها دچار چاقی بیش از حد هستند.

فرهنگ مردم کویت

شهروندان کویت تقریباً به طور کامل مسلمان هستند و اکثریت سنی هستند، اما حدود یک سوم مسلمانان این کشور شیعه هستند. حجاب کشور کویت اسلامی است اما تنوع پوشش در این کشور دیده می‌شود و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

از جمله قابل توجه‌ترین فرهنگ‌های مردم کویت این است که کویت به داشتن روابط قوی بین اعضای خود شناخته شده است. خانواده‌ها، همسایگان و دوستان روابط نزدیک خود را حفظ می‌کنند و همه آماده هستند تا مناسبت‌های خاص را با دیگران به اشتراک بگذارند و جشن بگیرند. از جمله این مناسبت ها عبارتند از:

  1. مناسبت «النون»: وقتی بچه اولین دندان‌هایش را در می‌آورد یا اولین قدم‌هایش را برمی‌دارد، معمولاً بعد از ظهر بچه‌های فامیل، اقوام و همسایه‌ها را دعوت می‌کنند و آب نبات و آجیل پخش می‌کنند.
  2. مناسبت دق الحریس: به معنای آسیاب کردن گندم است. این مناسبت هنگام آماده شدن برای ماه رمضان جشن گرفته می‌شود.
  3. «المولد النبوی» یکی از اعیاد مهم مذهبی است که جشن میلاد حضرت محمد (ص) است.
  4. مناسبت القرقیان: از جمله مناسبت‌های مذهبی که در کویت برگزار می‌شود جشنی به نام «القرقیان» است که در شب سیزدهم و چهاردهم و پانزدهم ماه مبارک رمضان است.

شهروندان کویتی در فصل بهار به پیک نیک در فضای باز در بیابان‌ها می‌روند. آنها در تابستان به ساحل می‌روند. به دلیل تغییر در شیوه زندگی کویتی، فعالیت‌هایی مانند غواصی مروارید، ماهیگیری، سفرهای کاری و کشتی‌سازی از بین رفت. بر این اساس، بسیاری از جشن‌ها، مانند آهنگ‌های سنتی، رقص‌ها و فعالیت‌ها نیز از بین رفته است.

راه‌های مهاجرت به کشور کویت
راه‌های مهاجرت به کویت

مشاهیر کشور کویت

از مشاهیر علمی، ادبی و سیاسی و هنری کشور کویت می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • نوال الکویتیه

    خواننده و بازیگر مطرح کویتی

  • عبدالحسین عبدالرضا

    از بازیگران مشهور کویت

  • محمود المنصور

     بازیگر مشهور در زمینه تئاتر

  • فیهید الزیهانی

    ورزشکار و برنده مدال المپیک در رشته تیراندازی

  • امل العوضی

    مجری و بازیگر بسیار مشهور کویتی

قوانین عمومی کویت

برخی قوانین عمومی در کویت برای ورود، استقرار و خروج از این کشور برای افراد خارجی وجود دارد که به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم:

۱

کویت قانون جدیدی را اعلام کرده است که طبق آن تمام خارجی‌هایی است که به هر دلیلی قصد خروج از کشور را دارند ملزم به پرداخت کلیه جریمه‌های رانندگی و تخلفات ثبت‌شده علیه خود قبل از خروج هستند.

۲

همه بازدیدکنندگان برای ورود به کویت نیاز به ویزا یا مجوز ورود دارند. با این حال، اتباع کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس (GCC) از این قاعده مستثنی هستند و می‌توانند بدون انجام هیچ تشریفات خاصی وارد کویت شوند و حتی در آن زندگی کنند.

۳

سیستم مهاجرتی کویت بر اساس حمایت مالی است. بازدیدکنندگان در مدت اقامت در کویت باید همیشه توسط یک شهروند یا شرکت کویتی حمایت شوند. حامیان مالی در قبال بازدیدکننده مسئول هستند و در صورت تخطی از مقررات مسئولیت با حامی است.

۴

برای زندگی و کار در کویت، مهاجران باید ویزای اقامت (اقامه) را دریافت کنند. این ویزا فقط بر اساس پیشنهاد کاری معتبر از یک شرکت خصوصی یا یک سازمان دولتی کویت صادر می‌شود. سپس کارفرمای کویتی از طرف کارمند خارج از کشور درخواست اقامه می‌کند.

۵

پس از کسب اقامت، مرد مهاجر می‌تواند به عنوان حامی مالی برای همسر و فرزندانش عمل کند تا در بازه زمانی که او در کویت کار می‌کند با او زندگی کنند. با این حال، این امکان توسط برخی الزامات حقوق محدود شده است و فقط مهاجرانی که حداقل ۶۵۰ دینار کویت در ماه (۴۵۰ دینار کویت برای بخش دولتی) درآمد دارند امکان حمایت مالی خانواده خود را دارند.

۶

زنان مهاجر نمی‌توانند از شوهران خود حمایت مالی کنند. پسران بالای ۲۱ سال نیز نمی‌توانند به عنوان فرزند حمایت شوند، اگرچه این قانون برای دختران و والدین بزرگسال اعمال نمی‌شود. همچنین، هر وابستگی که مایل به استخدام در کویت باشد، به ویزای کاری جداگانه با اسپانسر کویتی نیاز دارد.

۷

ورود یا نگهداری مواد مخدر، مشروبات الکلی، فرآورده‌های گوشت خوک و… به کشور کویت جرم بوده و می‌تواند منجر به حبس شود.

۸

مستی در ملاء عام یا رانندگی تحت تأثیر الکل با جریمه یا حبس و یا اخراج و لغو گواهینامه رانندگی مجازات می‌شود.

جاذبه‌ های دیدنی کویت

کشور کویت با اینکه کشوری کوچک و کم‌جمعیت است اما دارای جاذبه‌های دیدنی نیز هست. برخی از این جذابیت‌ها عبارتنداز:

برج‌های کویت

کشور کویت، مهد برج‌های زیبا است و در خلیج فارس در حوزه معماری و طراحی شهرت خاصی دارد. از مشهورترین این برج‌ها “برج‌های کویت” است که سه برج بلند و باریک در کنار خلیج‌فارس هستند.

باغ‌وحش کویت

باغ وحش کویت یک باغ وحش استثنایی با انواع و اقسام گونه‌های نادر حیوانی است که تعداد حیوانات در این بخش به ۱۶۰۶ عدد می‌رسد. در این باغ وحش انواع پرنده‌های کمیاب و حیوانات درنده دیده می‌شود و به طور کلی یک محیط بسیار امن برای آشنایی با کودکان نیز به شمار می‌آید.

آکوا پارک

پارک آکوا یکی از معروف‌ترین پارک‌های تفریحی در دنیا است که در مجاورت برج‌های کویت قرار گرفته است و وسعتی بیش از ۶۰ هزار متر مربع دارد. این پارک کوچک آبی به طور کلی محل مناسبی برای تفریح خانوادگی محسوب می‌شود و استخرهای مناسبی نیز برای شنا در آن دیده می‌شود این منطقه برای کودکان بسیار جذاب و دیدنی است.

مسجد بزرگ کویت

مسجد بزرگ کویت به شکلی بسیار مجلل طراحی و معماری شده است. این مسجد یک نمونه عالی از سبک معماری اسلامی محسوب می‌شود و به طور کلی بزرگترین مسجد شهر کویت نیز به شمار می‌آید. وسعت این مکان در حدود ۴۶,۰۰۰ متر مربع اعلام شده است که رگه‌های معماری ایرانی در آن دیده می‌شود. در ماه رمضان تعداد بسیار زیادی از مسلمان وارد این مسجد می‌شوند. نامی که برای این مسجد در نظر گرفته شده است مروارید شهر کویت است.

مزایا و معایب زندگی در کویت

مزایای زندگی در کویت

  • نرخ جرم و جنایات در کویت پایین است.

  • در کویت کارکنان از حقوق و مزایای بالایی برخوردار هستند.

  • در کویت مالیات بر درآمد وجود ندارد.

  • جمعیت مهاجران در کویت زیاد است و این کشور مهاجرپذیر است.

  • کالج‌ها و مدارس متنوعی برای تحصیل در کویت وجود دارد.

معایب زندگی در کویت

  • آب‌وهوای گرم و خشک در اکثر مناطق کشور کویت

  •  اقدام برای مهاجرت به کویت از طریق سرمایه‌گذاری، ثبت شرکت و خرید ملک برای ایرانیان امکان‌پذیر نیست.

  • تولد فرزند تاثیری بر دریافت تابعیت و اقامت کویت ندارد.

  • به دلیل ارزش بالای دینار کویت، در صورت تامین مالی به صورت ریالی این کشور کشوری گران به شمار می‌رود.

  • کشور کویت کشوری کوچک و کم‌جمعیت است.

منبع

سوالات متداول درباره کشور کویت

ارزش دینار کویت چقدر است؟

دینار کویت با ارزش‌ترین پول در جهان است و یک دینار کویت ۳.۲۴ دلار آمریکا ارزش دارد.

آیا کشور کویت برای مهاجرت و زندگی مناسب است؟

بله. این کشور یکی از ثروتمندترین کشورهای آسیایی است، که زندگی در این کشور دارای مزایا و نکات مثبتی برای افراد خواهد بود.

زبان رسمی مردم کویت چیست؟

زبان رسمی مردم این کشور عربی است. و از سایر زبان‌های غیر رسمی می‌توان به زبان انگلیسی، هندو و اردو اشاره کرد.

جمعیت ایرانیان در کویت چقدر است؟

طبق آمار حدود ۵۰ هزار ایرانی در کویت زندگی می‌کنند.

همــــــــــــین الان مشــاوره بگیــر!

هفت روز هفته از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب

زبان رسمی مردم کشور کویت چیست ؟

زبان رسمی مردم این کشور عربی است. و از سایر زبان های غیر رسمی می توان به زبان انگلیسی، هندو و اردو اشاره کرد.

دین در کشور کویت چگونه است ؟

85 درصد مردم کویت مسلمان هستند و اسلام دین رسمی این کشور است.


پرسش و پاسخ