مشاوره ۰۲۱ ۴۳۰۰۰ ۰۲۱
search-btn
مشاوره: ۰۲۱ ۴۳۰۰۰ ۰۲۱
مشاوره رایگان مهاجرت۰۲۱ ۴۳۰۰۰ ۰۲۱

۵۰ نفر از مشاوران ما در حال حاضر آماده پاسخگویی به سوالات شما هستند.

021 43000 021
برای برقراری تماس دکمه زیر را فشار دهید
تماس

در صورتیکه موفق به مکالمه با مشاوران ما از طریق شماره اصلی نشدید، می‌توانید با یکی از شماره‌های زیر تماس بگیرید.
+982142956

صفحه اصلی تحصیل در خارجتحصیل در رشته دامپزشکی

تحصیل در رشته دامپزشکی

Author Avatar به قلم پرنیا فرجی

آخرین ویرایش:

تاریخ انتشار: ۳ سال پیش

رشته دامپزشکی جزو زیر شاخه گروه علوم تجربی می باشد و بعد از پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی این رشته پرطرفدارترین رشته علوم تجربی می باشد. رشته دامپزشکی به شناخت، درمان و پیشگیری بیماری های حیوانات می پردازد. دامپزشکی رشته‌ای است که آناتومی و فیزیولوژی گونه‌های مختلف حیوانات در آن بررسی می‌شود. اگر علاقه‌مند به تحصیل در رشته دامپزشکی هستید، در این مقاله از مجموعه GO2TR همراه ما باشید تا به معرفی این رشته، دانشگاه‌های برتر دنیا در رشته دامپزشکی، شرایط و بازار کار این رشته بپردازیم.

معرفی رشته دامپزشکی

اصلاح نژاد دام‌ها، بررسی بهداشت دام‌ها، پرورش دام، ارائه راهکار برای بیماری های تولید مثل دام و.. نمونه‌ای از فعالیت‌های دامپزشکان می باشد. بهداشت دام‌ها یکی از مهم‌ترین حوزه‌هایی است که دامپزشکی در آن فعالیت می نماید. دامپزشکان با بررسی پارامترهای موثر بر سلامت گله، راه های تامین سلامت دام، تامین مواد غذایی و پروتئینی سالم برای انسان و آموزش نحوه ضدعفونی کردن دامداری ها در حوزه بهداشت دام فعالیت می نمایند.

به طور کلی دامپزشکی را می توان از مهم ترین رشته های موثر بر سلامت و پیشرفت جامعه دانست؛ زیرا بهداشت مواد غذایی، کنترل بیماری‌های دام‌ها و جلوگیری از انتقال بیماری‌ها از حیوانات به انسان همه در گروی پیشرفت رشته دامپزشکی می باشد.

چرا در رشته دامپزشکی تحصیل کنیم؟

در سر تیتر قبل در خصوص رشته دامپزشکی و چیستی آن مطالبی را بیان کردیم و تا حدودی اهمیت رشته دامپزشکی در جامعه را تبین نمودیم. با توجه به مطلب سرتیتر قبل، دامپزشکی رشته‌ای است که بدون وجود آن برقراری امنیت غذایی در جامعه غیر ممکن می شود. زیرا کنترل و بهداشت مواد غذایی از مهم ترین وظایف دامپزشکان می باشد. شاید بهتر است بدانید که صنعت دام بعد از صنعت نفت مهم ترین سرمایه ملی می باشد از این رو باید تمامی زمینه‌ها برای حفظ این صنعت مهیا باشد. دامپزشکان با توجه به مهارت‌ها و توانایی‌هایی که دارند اصلی ترین افراد برای حفظ این صنعت می باشند.

برای جلوگیری از شیوع بیماری های دام‌ها، ارتقای سلامت جامعه، حفظ محیط زیست و ایجاد تعادل در اکوسیستم، فراهم کردن رفاه دام، درمان و کنترل بیماری‌های مشترک بین انسان و دام به رشته دامپزشکی در جامعه نیاز خواهیم داشت.

دامپزشکی رشته ای است که به رونق اقتصادی کشور کمک شایانی می نماید. کمک به حرفه‌‌های دامپروری یکی از فعالیت های مهم دامپزشکان می باشد که باعث رونق اقتصادی کشور می شود. دامپزشکی حرفه‌ای است که باعث پیشرفت در رشته پزشکی نیز شده است. به عنوان مثال انجام عمل لاپاراسکوپی اولین بار توسط دامپزشکان بر روی حیوانات انجام شد و سپس پزشکان از این نحوه جراحی برای انسان ها الگو برداری نموده اند.

go2tr.irgo2tr.ir
مشاهده پست

جایگاه رشته دامپزشکی

رشته دامپزشکی به سبب اینکه رشته‌ای مرتبط با سلامت جامعه می باشد از جایگاه بالایی برخوردار بوده و هر چقدر آگاهی‌های علمی یک جامعه افزایش پیدا کند. افراد جامعه به اهمیت رشته دامپزشکی بیشتر پی برده و برای دامپزشکان آن جامعه جایگاه ویژه ای قائل می شوند.

برای جلوگیری از شیوع بیماری‌های دام، ارتقای سلامت جامعه و ایجاد تعادل در اکوسیستم به دامپزشکان نیاز خواهیم داشت.
جایگاه رشته دامپزشکی

دامپزشکان به شاخه‌های مختلف علوم زیستی تسلط زیادی داشته و از این رو از نظر علمی نیز در جایگاه بسیار بالایی قرار دارند، به طوری که در کشورهای پیشرفته دامپزشکان نسبت به پزشکان جایگاه بسیار بالاتری را به خود اختصاص داده‌اند. دامپزشکی در جمع برترین مشاغل اروپا و آمریکا وجود داشته و جزو ۳۰ شغل برتر دنیا به حساب می آید. طبق برخی از نظرسنجی های معتبر مانند نظر سنجی هریس پل شغل دامپزشکی جزو ده شغل برتر با جایگاه اجتماعی والا به حساب می آید.

دانشگاه های برتر دنیا در رشته دامپزشکی

بسیاری از علاقه مندان رشته دامپزشکی قصد دارند برای اخذ مدرک تخصصی و یا دکتری عمومی دامپزشکی به خارج از کشور مهاجرت کرده و در دانشگاه های تاپ جهان در رشته دامپزشکی تحصیل نمایند. شناخت دانشگاه‌های برتر این رشته برای علاقه مندان رشته دامپزشکی و افرادی که از نظر درسی در سطح بالایی می باشند حائز اهمیت می باشد. با توجه به اینکه رشته ی دامپزشکی در کشورهای اروپایی و آمریکایی نسبت به ایران جایگاه و درآمد بالاتری دارد، از این رو علاقه‌مندان به مهاجرت به خارج از کشور برای رشته دامپزشکی تقریباً بالا می باشد.

دانشگاه دایویس کالیفرنیا، دانشگاه کرنل، کالج امپریال لندن، دانشگاه کمبریج، دانشگاه اوترخت، دانشگاه پنسیلوانیا، دانشگاه گلف، دانشگاه ادینبورگ، دانشگاه لیورپول و دانشگاه تگزاس را می توان جزو بهترین دانشگاه‌های جهان در رشته دامپزشکی دانست.

دانشگاه سیدنی، دانشگاه ملبورن، دانشگاه اوهایو، دانشگاه میشیگان، دانشگاه آریزونا، دانشگاه کلمزون و موسسه تکنولوژی فناوری ماساچوست از دیگر دانشگاه های برتر در رشته دامپزشکی می باشند.

رشته‌های مرتبط با رشته دامپزشکی

آشنایی با رشته‌های مرتبط با دامپزشکی می تواند دید شما را نسبت به رشته دامپزشکی روشن تر نماید. به طور کلی آشنایی با رشته های مرتبط با یک رشته ما را به شناخت بهتری از یک رشته می تواند برساند. از این رو برای آشنایی بیشتر شما مخاطبان گرامی با رشته دامپزشکی شما را با رشته های مرتبط با این رشته آشنا خواهیم کرد.

علوم آزمایشگاهی، فیزیولوژی، زیست شناسی، داروسازی، پزشکی، ارتوپدی، تغذیه و صنایع غذایی دامپروری، پرورش زنبور عسل، مهندسی کشاورزی، حشره شناسی، بهداشت عمومی، بیوشیمی و میکروبیولوژی، انگل‌شناسی، بیوتکنولوژی، مهندسی ژنتیک، سم شناسی، آناتومی، بافت شناسی، زیست شناسی سلولی و مولکولی جزو رشته های مرتبط با دامپزشکی می باشند.

اساس رشته دامپزشکی را زیست شناسی تشکیل می‌دهد. در واقع می توان فیزیولوژی، حشره شناسی، انگل شناسی، میکروبیولوژی و غیره را زیر شاخه های زیست شناسی در نظر گرفت که تمامی این مباحث در رشته دامپزشکی مطرح می باشد.

دامپزشکان در تهیه غذای حیوانات نیز نقش دارند، بنابراین این رشته با رشته تغذیه در ارتباط است.
ارتباط رشته دامپزشکی با علوم تغذیه

میانگین درآمد ماهیانه رشته دامپزشکی

میانگین درآمد ماهیانه دامپزشکان با توجه به نوع حوزه تخصصی آنان می تواند متفاوت باشد. حوزه فعالیت دامپزشکان به یک مرکز محدود نشده و دامپزشکان می توانند در حوزه های مختلف فعالیت داشته باشند از این رو نمی‌توان مبلغ معینی را به عنوان میانگین درآمد ماهیانه دامپزشکان نظر گرفت. به عنوان مثال دامپزشکان می توانند در مطب، آزمایشگاه، داروخانه و مراکز دامپزشکی فعالیت نمایند. جغرافیای محل زندگی نیز تاثیر زیادی بر میانگین درآمد ماهیانه دامپزشکان دارد.

دامپزشکان برای بالا بردن میانگین درآمد ماهیانه باید با توجه به موقعیت جغرافیایی، بودجه و هزینه شغل مورد نظر خود را انتخاب نمایند. به عنوان مثال اگر دامپزشکان قصد دارند در شهرهای کوچک که صنعت کشاورزی در آنها رونق دارد؛ فعالیت نمایند نباید کلینیک درمان حیوانات خانگی راه اندازی نمایند چون این کار به هیچ وجه به صرفه نمی باشد. برعکس دامپزشکانی که در شهرهای بزرگ و مرفه نشین ساکن می باشند با احداث کلینیک حیوانات خانگی می توانند میانگین درآمد ماهیانه خود را افزایش دهند.

دامپزشکان در کشور آمریکا سالانه بیش از ۹۰ هزار دلار درآمد دارند. درآمد دامپزشکان در کشور هلند ماهانه تقریباً ۵۸۰۰ دلار و در کشور سوئیس بیش از ۶ هزار دلار در آلمان تقریبا ۴ هزار و ۵۰۰ دلار  به صورت ماهیانه می باشد.

تحصیل در مقطع کارشناسی در رشته دامپزشکی

رشته دامپزشکی در ایران در دو مقطع کاردانی و دکترای عمومی ارائه می شود. رشته کارشناسی علوم آزمایشگاهی دامپزشکی رشته‌ای مرتبط با دامپزشکی می باشد، از این رو این رشته را بررسی خواهیم کرد.

کارشناسی علوم آزمایشگاهی دامپزشکی دارای ۱۳۰ واحد درسی بوده که ۲۲ واحد عمومی، ۳۲ واحد آن دروس پایه، ۶۱ واحد دروس اختصاصی و ۱۶ واحد کارآموزی را شامل می شود. واحد های اختصاصی کارشناسی علوم آزمایشگاهی دامپزشکی همپوشانی زیادی با کارشناسی علوم آزمایشگاهی دارد. فارغ التحصیلان این رشته می توانند در آزمایشگاه‌های شبکه‌های دامپزشکی مشغول فعالیت شوند. فعالیت این دسته از کارشناسان زیر نظر دامپزشکان متخصص باید صورت بگیرد.

تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در رشته دامپزشکی

مقطع کارشناسی ارشد دامپزشکی در گرایش هایی چون انگل شناسی، فیزیولوژی دامپزشکی، قارچ شناسی دامپزشکی، بافت شناسی دامپزشکی، باکتری شناسی دامپزشکی، ایمنی شناسی دامپزشکی، بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی، بیوشیمی بالینی و سم شناسی ارائه می شود.

فوق لیسانس دامپزشکی در گرایش باکتری شناسی دامپزشکی به بحث‌هایی چون روش‌های نگهداری حیوانات آزمایشگاهی، باکتری شناسی عمومی، بیماری های مشترک انسان و دام، ویروس شناسی دامپزشکی، باکتری شناسی اختصاصی دام، باکتری شناسی تشخیص مولکولی و روش تحقیق می پردازد.

تحصیل در مقطع دکتری در رشته دامپزشکی

دکتری دامپزشکی به صورت تخصصی و دکتری عمومی پیوسته در دانشگاه‌های سراسر جهان ارائه می شود.

جراحی دامپزشکی، مامایی و بیماری های تولید مثل دام، رادیولوژی دامپزشکی، بیماری‌های داخلی دام‌ها، اپیدمیولوژی، بهداشت و بیماری های آبزیان، بافت شناسی، ایمنی شناسی، آناتومی و جنین شناسی مقایسه‌ای از جمله گرایش های دکتری تخصصی دامپزشکی می باشد.

افرادی که در کنکور سراسری علوم تجربی شرکت می نمایند می‌توانند در صورت کسب رتبه لازم در دوره دکتری دامپزشکی به صورت عمومی ارائه می شود شرکت نمایند. دکتری دامپزشکی ۶ تا ۷ سال ارائه می‌شود.

دانشجویان بعد از فارغ التحصیل شدن از دوره دکتری دامپزشکی می توانند در یکی از گرایش های دوره دکتری تخصصی دامپزشکی با توجه به علایق خود شرکت نمایند.

دریافت بورسیه تحصیلی در رشته دامپزشکی

جالب است بدانید که نه تنها دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته دامپزشکی می توانند برای رشته دامپزشکی بورسیه تحصیلی دریافت نمایند، بلکه دانشجویان و فارغ التحصیلان شاخه های علوم زیستی می‌توانند برای کسب بورسیه دامپزشکی در خارج از کشور تلاش نمایند. البته توجه داشته باشید که داشتن معدل بالا و تحقیقات علمی شرط لازم برای اخذ بورسیه تحصیلی می باشد.

به عنوان مثال کشور روسیه یکی از بهترین کشور ها برای رشته دامپزشکی است. دانشگاه های فدرال، تومسک، ولادی وستوک از بهترین دانشگاه‌های روسیه در رشته دامپزشکی می‌باشند که با مراجعه به وب سایت آنها می‌توانید شرایط بورسیه شدن را مطالعه نمایید.

کشور اتریش نیز از جمله کشورهایی می باشد که برای دوره های فوق لیسانس و دکتری به دانشجویان واجد شرایط به صورت محدود کمک هزینه تحصیلی اعطا می نماید. کشور استرالیا به عنوان بهشت دامپزشکان معروف می باشد که برای دوره دکتری بورسیه تحصیلی اعطا می نماید. یکی از شرایط اخذ بورسیه تحصیلی دامپزشکی استرالیا این است که یک پروپوزال آماده از قبل داشته باشید و در طول دوره ارشد بر روی این پروپوزال تحقیق کرده باشید. بالا بودن معدل دوره لیسانس و داشتن مقاله معتبر از دیگر شرایط اخذ بورسیه می باشد.

آزمون های مرتبط با رشته دامپزشکی

رشته دامپزشکی در مقطع کاردانی ارائه شده و افراد علاقه‌مند می‌توانند با شرکت در کنکور سراسری علوم تجربی در مقطع کاردانی دامپزشکی تحصیل نمایند. مقطع کاردانی دامپزشکی نیاز به رتبه بالایی نداشته و به راحتی می توان در این مقطع قبول شد.

بعد از گذراندن مقطع کاردانی افراد می‌توانند در کارشناسی ناپیوسته رشته هایی چون تولیدات دامی، کارشناسی علوم آزمایشگاهی دامپزشکی و رشته های مرتبط دیگر شرکت نمایند.

بعد از اخذ مدرک کارشناسی و گذراندن دوره های کارآموزی افراد در صورت تمایل به ادامه تحصیل می توانند در دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته رشته‌های مرتبط با دامپزشکی شرکت نمایند. قارچ شناسی دامپزشکی، باکتری شناسی دامپزشکی و بافت شناسی دامپزشکی نمونه ای از این گرایش‌ها می باشند.

دانشجویان فارغ التحصیل دکتری عمومی دامپزشکی می توانند در دوره دکتری تخصصی دامپزشکی در گرایش های مختلف شرکت نمایند. آزمون دوره دکتری تخصصی دامپزشکی برخی از گرایش ها مانند جراحی دامپزشکی یا مامایی و بیماری های تولید مثل دام و یا رادیولوژی دامپزشکی به عنوان آزمون دستیاری محسوب می شوند.

کشورهای مختلف با توجه به شرایط خود برای ورود به رشته دامپزشکی شرایطی را در نظر می‌گیرند. برخی از کشورها بدون آزمون دانشجو پذیرفته و برخی از کشورها نیز با توجه به رزومه علمی داوطلبان دانشجو می پذیرند. به عنوان مثال برای ورود به رشته دامپزشکی دانشگاه وین اتریش باید در آزمون ورودی این دانشگاه شرکت کرده و نمره لازم را به دست آورید. علاوه بر قبولی در آزمون باید دارای مدرک زبان آلمانی نیز باشید.

برخی از دانشگاه های کانادا نیز برای ورود به رشته دامپزشکی آزمون ورودی برگزار کرده و در کنار آزمون ورودی رزومه ی دانشجو نیز مورد بررسی قرار می گیرد.

مجوز کار با مدرک پس از اتمام تحصیل در رشته دامپزشکی

فارغ التحصیلان دوره دکتری عمومی دامپزشکی می‌توانند به صورت های مختلف مشغول کار شوند. دغدغه شغل اولین و مهم ترین دغدغه بعد از دوران فارغ التحصیلی می باشد. خوشبختانه فارغ التحصیلان دامپزشکی نسبت به بسیاری از رشته ها در کشور وضعیت کاری بهتری دارند. فارغ التحصیلان دامپزشکی می توانند در سازمان دامپزشکی کشور و ادارات مربوط به دامپزشکی استخدام شده و مشغول به کار دولتی شوند.

اخذ پروانه تاسیس درمانگاه عمومی یا درمانگاه اختصاصی دامپزشکی، اخذ پروانه تاسیس آزمایشگاه تشخیص دامپزشکی از مجوزهای کار با مدرک پس از گذراندن دوره دکتری عمومی دامپزشکی می باشد.

دامپزشکان علاوه بر موارد ذکر شده می توانند برای تاسیس داروخانه و یا پلی کلینیک نیز اقدام نمایند. پلی کلینیک به درمانگاه عمومی اطلاق می شود که دارای چند بخش اختصاصی نیز باشد.

فارغ التحصیلان مقاطع کارشناسی، کاردانی و فوق لیسانس دامپزشکی می توانند در این مکان ها زیر نظر دامپزشکان فعالیت داشته باشند. برخی از فارغ التحصیلان فوق لیسانس دامپزشکی در صورت داشتن طرح های ابتکاری می توانند اقدام به تاسیس شرکت دانش بنیان نمایند. به عنوان مثال فارغ التحصیلان می توانند شرکت های تولید خوراک ارگانیک دام و طیور، آبزیان و غیره را تاسیس نمایند.

دانشجویان پس از فارغ‌التحصیلی می‌توانند در یکی از گرایش‌های رشته دامپزشکی مشغول به کار شوند.
شرایط کار پس از تحصیل در رشته دامپزشکی

کشورهای متقاضی کار برای این رشته

مهاجرت کاری یکی از روش‌های پر طرفدار است. با توجه به افزایش نارضایتی های عمومی از وضعیت کار و درآمد در ایران متاسفانه آمار مهاجرت کاری به کشورهای اروپایی و آمریکایی سال‌های اخیر رشد چشمگیری داشته است. دامپزشکی در ایران هنوز به جایگاه واقعی خود نرسیده است و از طرفی بسیاری از دامپزشکان از وضعیت کاری و درآمد خود ناراضی می باشد. همین امر باعث شده است تا افراد به فکر مهاجرت تحصیلی و مهاجرت کاری به کشورهایی باشند که از نظر کاری و تحصیلی برای دامپزشکی در وضعیت ایده‌آل قرار داشته باشند.

کشورهای دانمارک، لوکزامبورگ، استرالیا، آلمان، هلند، آمریکا، سوئیس، ایسلند و کانادا از جمله کشورهای متقاضی کار برای رشته دامپزشکی می باشند. هر کشور با توجه به قوانین و نیازها و شرایط خود، شرایطی را برای پذیرش نیروی کار وضع کرده است. به عنوان مثال داشتن سن زیر ۴۵ سال، تسلط به زبان انگلیسی، سابقه کاری بالا و تایید مدارک توسط هیئت عالی دامپزشکی حداقل شرایط مهاجرت کاری به استرالیا می باشد.

روش‌های اخذ پذیرش در رشته دامپزشکی

برای بسیاری از علاقه‌مندان به دامپزشکی آشنایی با روش‌های اخذ پذیرش از دانشگاه‌های معتبر خارج از کشور بسیار مهم می باشد. روش‌های اخذ پذیرش از دانشگاه های خارج از کشور برای رشته دامپزشکی با توجه به شرایط هر کشور هر شهر و هر دانشگاه می تواند متفاوت باشد.

برای اخذ پذیرش از دانشگاه های خارج از کشور باید در ابتدا کشور مورد نظر خود را انتخاب نمایید. با توجه به توانایی مالی، سطح زبان خود، میزان تسلط به زبان های مختلف، زمان، شرایط خانوادگی و فرهنگ خود می توانید یک کشور را انتخاب نمایید. پس از انتخاب کشور دانشگاه های معتبر دامپزشکی همان کشور را مورد بررسی قرار دهید. زبان تحصیل، شرایط اخذ پذیرش، شهریه تحصیلی، هزینه زندگی در شهر محل تحصیل از جمله پارامترهایی است که باید در خصوص آن تحقیق نمایید. سپس به سایت دانشگاه مراجعه کرده و درخواست ادامه تحصیل داده و مدارک خود را به دانشگاه ارسال نمایید.

دقت نمایید که برخی از دانشگاه‌ها رشته دامپزشکی را از مقطع لیسانس برخی از مقطع دکترا و برخی از مقطع فوق لیسانس پذیرش دارد. با توجه به همین نکته روش های اخذ پذیرش با توجه به مقطع تحصیلی می تواند متفاوت باشد.

هر چقدر سابقه کار شما در رشته دامپزشکی بالاتر باشد و تعداد مقاله ها و کتاب های تالیف شده معتبر تر و بیش تر باشد و از طرفی سن شما پایین تر و گپ تحصیلی با فاصله کمتر باشد، شانس پذیرش شما در دانشگاه‌های معتبر بیشتر خواهد بود.

بیماری های مشترک انسان و دام

بیماری‌های مشترک انسان و دام یا زئونوز یکی از مهم ترین زمینه‌های تحقیقاتی رشته دامپزشکی می باشد. بیماری‌های مشترک انسان و دام به عنوان یکی از گرایش‌های اصلی رشته دامپزشکی در برخی از دانشگاه های خارج از کشور تدریس می شود. بیماری های مشترک انسان و دام در ایران به عنوان رشته تحصیلی مستقل تدریس نشده اما پژوهشکده‌های بسیاری در دانشکده‌های دامپزشکی دانشگاه های کشور تحقیقات زیادی در این خصوص انجام می‌دهند.

این گرایش از دامپزشکی انواع بیماری های مشترک انسان و دام را بررسی می کند. بررسی منشا و دلیل بیماری ها، دوره کمون یا نهفتگی بیماری ها، علائم بیماری، راه های انتقال بیماری، عوامل محیطی موثر در انتقال بیماری، راه درمان و راه پیشگیری از بیماری زمینه های مورد بحث در این گرایش از دامپزشکی می باشد.

پژوهشکده های دامپزشکی در ایران در خصوص عوامل ویروسی، باکتریایی و قارچی که منشاء بیماری مشترک انسان و دام می باشد تحقیق می نمایند. کشت سلولی میکروارگانیسم های عامل بیماری، بررسی مقاومت دارویی از جمله زمینه های تحقیقاتی اصلی در این خصوص می باشد.

وظایف دامپزشکان چیست؟

با توضیحاتی که در خصوص رشته دامپزشکی تا به این جا داده شد، به طور کامل با وظایف و مسئولیت های دامپزشکان در جامعه آشنایی پیدا کرده اید. با این حساب به صورت تیتر وار وظایف و مسئولیت های دامپزشکان در جامعه را برای تبین بیشتر بیان می نماییم.

لیست زیر مسئولیت های دامپزشکان و وظایف سازمان دامپزشکی را شرح می دهد:

  • تامین بهداشت، سلامت و رفاه دام
  • کنترل، پیشگیری و مبارزه با بیماری های دام
  • تامین و تضمین بهداشت و سلامت فرآورده های دامی مانند صنایع لبنی، گوشت، ماهی، عسل و غیره
  • پیشگیری و مبارزه با بیماری های مشترک انسان و دام
  • اجرای الزامات، مقررات و دستورالعمل های بهداشتی سازمان بین المللی مرتبط

مشاوره

اگر قصد کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با تحصیل در رشته دامپزشکی و بررسی شرایط خود دارید، تنها با یک تماس می‌توانید با متخصصان و کارشناسان مهاجرتی مجموعه Go2tr جهت مشاوره و پرسش سوال‌های خود، در ارتباط باشید.

همــــــــــــین الان مشــاوره بگیــر!

هفت روز هفته از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب

منبع


پرسش و پاسخ