آنچه در این مقاله خواهید خواند
چنانچه قصد مهاجرت به کشور دیگری را دارید؛ و از اطلاعات تخصصی در امر مهاجرت برخوردار نیستید. همچنین نمیدانید؛ که بهترین روش و یا مسیر مهاجرت کدام است؟! شما فقط یک راهکار پیش رو دارید؛ آنهم کمک گرفتن از یک وکیل مهاجرت آگاه است. وکیل مهاجرتی که دانش کافی و تخصص لازم را داشته باشد و شما را به بهترین شکل ممکن در امر مهاجرت راهنمایی کند. لازم است بدانید؛ که وظایف یک وکیل مهاجرت تنها محدود به موارد ذکر شده نیست و آنها دارای مجموعهی گسترده تری از مسئولیتها در قبال شما خواهند بود. مسئولیت هایی که در ادامه بهآنها خواهیمپرداخت.
وکیل مهاجرت به شخصی گفته می شود؛ که وکالت کارهای مهاجرت شما را از صفر تا صد برعهده میگیرد و شما را تا پایان روند مهاجرت همراهی خواهد کرد. لازم است بدانید؛ که رشتهی تخصصی به نام وکیل مهاجرت وجود ندارد. به همین جهت به شخصی که مجوزها و مهارت های لازم در زمینهی امور مهاجرتی را داشته باشد؛ وکیل مهاجرت گفته می شود.
فواید کمک گرفتن از وکیل مهاجرت
فواید بسیاری در کمک گرفتن از وکیل مهاجرت وجود دارد؛ که مهمترین آنها به شرح زیر است:
- وکیل مهاجرت با توجه به شرایط و موقعیتی که دارید؛ بهترین روش مهاجرتی را به شما پیشنهاد میدهد.
- وی اطلاعات لازم را در زمینهی قبل و بعد مهاجرت در اختیار شما قرار میدهد. همچنین میتواند اطلاعات کافی در زمینهی امور فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، کاری و تحصیلی کشور مقصد را به شما بدهد.
- فرآیند مهاجرت شما سریعتر انجام میگیرد.
- پروسهی مهاجرتی شما قانونی انجام میپذیرد.
- وکیل مهاجرت شما را از سردرگمی نجات داده و شما را از طی مسیرهای اشتباهی مصون میدارد. در نتیجه هزینههای شما کاهش مییابد.
- وکیل مهاجرت از بهترین زمان برای انواع مهاجرت آگاهی دارد. همچنین اطلاعات کافی در زمینهی ساعات کاری و اخذ وقت از سفارتخانه را دارد.
- با کمک آنها مطمئن هستید؛ که کارهای مهاجرتی شما توسط یک شخص حرفهای پیگیری میشود. درنتیجه با آرامش خاطر بیشتری به کارهای خود میپردازید.
- و غیره.
وکیل مهاجرت باید دارای چه ویژگی هایی باشد؟

برای اینکه بتوانید به هدف خود یعنی موفقیت در پروسهی مهاجرت دست یابید. باید وکیلی را انتخاب کنید؛ که دارای مجموعهای از ویژگیها باشد. تعدادی از مهمترین این ویژگی های وکیل مهاجرتی به شرح زیر است.
وکیل مهاجرت و داشتن ارتباط با وکلای کشور مقصد
باتوجه به اینکه قوانین داخلی و بینالمللی مدام در حال تغییر هستند. همچنین روابط و مناسبات میان کشورها بسیار پیچیده بوده و گاهی دستخوش سیاستها قرار میگیرد. به هنگام مهاجرت به یک کشور خاص؛ شما حتما به یک وکیل مهاجرت خبره نیاز خواهید داشت. وکیلی که علاوه بر دانش و اطلاعات کافی، کاملا از قوانین مهاجرتی کشور مقصد آگاه باشد. همچنین لازم است؛که جدیدترین اخبارهای مهاجرتی کشور مقصد را بداند و با توجه به آن پروندهی مهاجرتی شما را پیش ببرد. حساسیت آگاهی داشتن از کوچکترین تغییرات مهاجرتی کشور مقصد به اندازهای است؛ که لزوم ارتباط وی با وکلای مهاجرتی داخل کشور مقصد را موجب میشود.
یک وکیل مهاجرت خبره باید با وکلای مهاجرت داخل کشور مقصد در ارتباط باشد؛ تا از آنها جدیدترین اطلاعات مهاجرتی کشور مقصد را دریافت کند و با توجه به آن پروندهی مهاجرتی شما را پیش ببرد.
داشتن دانش و تخصص کافی
یک وکیل مهاجرت خوب باید دانش و تخصصی لازم را در زمینه مهاجرت داشتهباشد. این دانش تخصصی تنها از طریق تحصیل در رشتهی حقوق بینالمللی کسب میشود. بههمین جهت وکلایی که در رشتهی حقوق بینالملل و بعضا در رشتهی حقوق تحصیل کرده اند و دارای مدارک دانشگاهی و پروانهی فعالیت هستند. به شرطی که از تجربه و اطلاعات روز کشور مقصد آگاه باشند؛ میتوانند وکیل مهاجرت خوبی برای شما محسوب شوند.
وکیل مهاجرت علاوه بر داشتن مدرک تحصیلی و دانش در زمینهی حقوق بینالملل باید دارای مجوز فعالیت در سطح بین الملل باشد. چرا که وی موظف است شما را از زمان شروع پروندهی مهاجرت تا پایان آن همراهی کند.
داشتن دفتر حقوقی

اعتماد کردن به وکلای مهاجرتی که تنها به صورت مجازی فعالیت میکنند؛ کار منطقی نیست. یک وکیلمهاجرت قابل اعتماد، علاوه بر خدمات آنلاین باید دارای دفتر حقوقی هم باشد. به گونهای که شما بتوانید با آنها به صورت رسمی قرارداد ببندید. همچنین بتوانید؛ تا زمان به موفقیت رسیدن پروسهی مهاجرت هر زمان که لازم باشد؛ با آنها ارتباط برقرار کنید. همچنین وکلای مهاجرتی نیز موظف هستند؛ که شما را از کوچکترین تغییرات و یا پیشرفت در زمینهی پروندهی مهاجرتی آگاه کنند. همچنین وکیلمهاجرت باید کاملا بر قوانین کشور مقصد و سفارتخانههای آن مسلط باشد؛ تا بتواند برای شما مفید واقع شوند.
قبل از بستن قرارداد و یا مراجعه به وکیل مهاجرت حتما از قانونی بودن و مهلت دار بودن مجوز فعالیت وی اطمینان حاصل کنید.
چگونه وکیلمهاجرت قابل اعتماد پیدا کنیم؟
برای اطمینان حاصل کردن از اینکه وکیل مورد نظر شما ویژگیهای یک وکیل متبحر را دارد یا خیر؟!. بهتر است؛ در مورد آنها تحقیق کنید. موفقیتهای آنها را در پروندههای مهاجرتی مختلف ببینید. با موکلین قبلی آنها ارتباط برقرار کنید و میزان رضایت آنها را بسنجید. جالب است بدانید؛ که موسسات مهاجرتی معتبر خودشان این مهم را بر عهده گرفتهاند. آنها وکلایی را در مجموعهی خود گردآوری میکنند؛ که علاوه بر دانش و تخصص کافی در کار خود حرفهای هستند. یعنی آنها با وکلایی همکاری دارند؛ که بتوانند بهترین خدمات را به موکلین خود ارائه دهند و پروندههای آنها را با موفقیت به اتمام برسانند.
موسسهی مهاجرتی GO2TR ضمن بهرهمندی از وکلای مجرب مهاجرت توانسته است؛ در زمینهی به موفقیت رساندن پروندههای مهاجرتی سابقهای درخشان به نام خود ثبت کند؛ و همواره آمادهی خدمت رسانی به متقاضیان مهاجرت در سراسر ایران باشد.
دستمزد وکیل مهاجرت
میزان سابقهی کار در درآمد افراد تاثیر چشمگیری دارد. به این معنی که هرچه سابقه بیشتر باشد درآمد وکلا نیز بیشتر خواهد بود. به عنوان نمونه یک وکیل مهاجرت تازه کار با سابقه کمتر از 1 سال می تواند به طور متوسط 59159 دلار حقوق دریافت کند. همچنین وکلایی که سابقهی بیش از چهار سال دارند به طور متوسط 64.557 دلار درآمد خواهند داشت. در حالی که وکیل مهاجرت با سابقهی 5 الی 9 سال به طور متوسط 82308 دلار دستمزد دریافت می کند. به علاوه یک وکیل با سابقهی 10 الی 19 سال می توانند به طور متوسط 93.229 دلار درآمد داشته باشند. لازم است بدانید که وکلا در اواخر کار خود (20 سال به بالا) به طور متوسط 81347 دلار حقوق میگیرند.
سوالات پرتکرار
بیشتر بخوانیم: