آزمون آیلتس «IELTS» یا «International English Language Testing System» آزمونی بینالمللی درزمینۀ زبان انگلیسی است که یکی از محبوبترین و معتبرترین مدارک زبان انگلیسی در دنیا محسوب میشود. با شرکت در این آزمون میتوانید ثابت کنید که سطح زبان انگلیسی شما در چه حدی است، در ادامه این مقاله با این آزمون، مراحل و شرایط کلی آن آشنا میشوید.
مقدمه
آزمون آیلتس جزء آزمونهای بسیار معتبر در جهان بهشمار میرود که بسیاری از دانشگاههای معروف و برتر جهان برای پذیرش دانشجو، اخد مدرک این آزمون را الزامی میدانند. مرکز این آزمون در کشور انگلستان قرار دارد و 3 نهاد «دانشگاه کمبریج»، کنسولگری کشور انگلیس و سازمان آموزشی «IDP» کشور استرالیا هرساله زیرنظر ESOL این آزمون را برگزار میکنند. شرکت در این آزمون با اهدافی نظیر تحصیل، مهاجرت و کار انجام میگیرد که در 142 کشور جهان معتبر است.
بخش های مختلف آزمون آیلتس
آزمون آیلتس 4 بخش دارد که به شرح زیر است:
بخشهای مختلف آزمون آیلتس | محتوای بخشهای مختلف آزمون آیلتس |
Listening یا بخش شنیداری | این بخش که هم برای نوع آکادمیک و هم عمومی یکسان است، از 4 بخش تشکیل شده که هر کدام 10 سؤال را در خود جای دادهاند. شما 30 دقیقه فرصت کسب اطلاعات و 10 دقیقه زمان وارد کردن اطلاعات را دارید که در مجموع 40 دقیقه زمان خواهید داشت. 2 بخش اول پیرامون موضوعات عمومی هستند و دو بخش آخر پیرامون موضوعات آکادمیک هستند. |
Speaking یا گفتاری | این بخش بین دو نوع آیلتس یکسان است. سؤالاتی از افراد پرسیده میشود که باید به آن جواب داده و جواب آنها برای ارزیابی بعدی ضبط میگردد. برگهی این قسمت شامل 3 بخش است که در مجموع 11 تا 14 دقیقه طول میکشد. در بخش اول موضوعاتی پرسیده میشوند که فرد با آنها آشنایی دارد (4 تا 5 دقیقه)، بخش دوم آن (3 تا 4 دقیقه)، باید در مورد موضوعی صحبت کنند و در بخش سوم سؤالات عمیقتر در مورد آن پرسیده میشود (4 تا 5 دقیقه). |
Reading یا خوانش | این بخش در دو نوع آیلتس متفاوت است. فرق این بخش در بین این دو نوع، در نوع موضوع است. 5 تا 6 متن در اختیار قرار میگیرد که در مجموع 60 دقیقه زمان برای سه بخش و 40 سؤال در اختیار شما داده میشود. سؤالات تستی، جواب کوتاه، 4 گزینهای و غیره است. |
Writing یا نوشتاری | این بخش در دو نوع آیلتس متفاوت است. در این بخش دو متن برای نگارش داده شده که متن اول 20 دقیقه و متن دوم 40 دقیقه زمان داده میشود. متن اول شامل نمودارهای استدلالی و جدولهای ریاضیاتی است که حداقل 150 کلمه و متن دوم به صورت انشایی و توصیفی است که حدود 250 کلمه باید باشد |
سوالات آزمون آیلتس
همانطور که گفتیم آزمون آیلتس از 4 بخش تشکیل شده است:
- Listening
- Readin
- Writing
- Speaking
شما در هر دو نوع آزمون عمومی و آکادمیک تعداد سؤالات یکسانی خواهید داشت، تنها تفاوت آن در کاربرد نمره اعلام شده است.
بخشهای مختلف آزمون | تعداد سؤالات |
بخش Listening یا شنیداری آزمون آیلتس | این بخش 40 سؤال دارد که برای پاسخ دادن به آنها 40 دقیقه فرصت دارید. |
بخش Reading | این بخش نیز 40 سؤال دارد که میتوانید در حدود 60 دقیقه به آنها پاسخ دهید. |
بخش Writing | این بخش تنها 2 سوال دارد که برای پاسخ دادن به آنها 60 دقیقه فرصت دارید. در این بخش لازم است در مورد موضوعات یا مطالب تعیین شده یک متن بنویسید. |
بخش Speaking | این بخش شامل 3 قسمت است. در هر قسمت طراحان آزمون سؤالات جداگانهای از شما میپرسند که باید به آنها پاسخ دهید. سؤالات در مورد شخص شما، محل زندگی، سلیقهها و عقاید شما است. در قسمت دوم یک موضوع خاص به شما داده میشود که باید به سوالات مطرح شده پاسخ دهید و درباره آن موضوع صحبت کنید. در بخش 3 سؤالاتی دقیقتر و جزئیتر در مورد موضوع بخش 2 پرسیده خواهد شد و تعداد سؤالات ثابت نبوده و متغیر است. |
سیستم نمرهدهی آزمون آیلتس
در آزمون آیلتس نمرهبندی به این شکل است که بین 0 تا 9 تعیین میشود. دانشجویان در این آزمون قبول یا مردود نمیشوند فقط سطح دانش آنها براساس نمرهای که اخذ میکنند، تعیین میشود. در این امتحان نمره 7 به بالا نمره خوبی محسوب میشود.
انواع آزمون آیلتس
بهطور کلی آزمون آیلتس در دو نوع کلی وجود دارد که شرکتکنندگان براساس هدف خود باید یکی از این دو نوع را انتخاب کنند:
- آکادمیک
- عمومی
- در نوع آکادمیک، هدف شرکتکنندگان استفاده از مدرک آزمون آیلتس برای اهداف آکادمیک و دانشگاهی است که قصد ورود به دانشگاههای انگلستان، استرالیا، نیوزیلند، آمریکا و کانادا را داشته یا قصد دارند در برنامههای آموزشی بینالمللی شرکت کنند.
- نوع عمومی برای کسانی مناسب است که قصد کار در انگلستان، یا مهاجرت به استرالیا، کانادا، انگلستان، نیوزیلند، آمریکا، هنگ کنگ، ایرلند و دیگر کشورها را داشته باشند.
اعتبار آزمون آیلتس
در مورد اعتبار آزمون آیلتس در سطح بینالمللی همان طور که در بخشهای پیشین توضیح داده شد، این آزمون از معتبرترین آزمون حال حاضر دنیا است که هر سال به تعداد شرکتکنندگان آن افزوده میشود؛ هم اکنون در سطح جهان، بیش از 140 کشور پذیرای این آزمون بوده و در آنها همانند سایر نقاط دنیا، 48 بار در سال یا 4 بار در ماه این آزمون برگزار میگردد.
همچنین آزمون آیلتس در بیش از 9 هزار مؤسسه در سرتاسر دنیا پذیرفته شده است و با این مدرک میتوانید به مدت 2 سال تقریبا برای هر جایی از دنیا اقدام کنید. حتی با وجود اینکه در آمریکا تافل بیشتر به رسمیت شناخته میشود، بیش از 3300 مؤسسهی آموزشی مدرک آزمون آیلتس را قبول دارند.
مصاحبه آزمون آیلتس
همان طور که گفتیم، آزمون آیلتس از 4 بخش تشکیل شده است، بخش Speaking مجزا از سه بخش دیگر آزمون گرفته میشود و بهصورت مصاحبه و حضوری است. این بخش 1 هفته پس از آزمون یا 1 هفته قبل از آزمون آیلتس برگزار میگردد و بین 11 تا 14 دقیقه طول خواهد کشید که در سه بخش سؤالاتی از شما پرسیده خواهد شد.
مصاحبه آزمون آیلتس معمولا و در برخی موارد حتی 3 تا 4 روز پس از آزمون کتبی برگزار شده است؛ همچنین دقت داشته باشید که حدود 10 تا 12 دقیقه قبل از شروع آزمون کتبی، ایمیلی مبنی بر تعیین وقت مصاحبه آزمون آیلتس برای شما ارسال خواهد شد که اگر به ایمیل پاسخ ندهید از طرف خود مؤسسه یا مرکز آزمون امتحانی شما زمان مصاحبه برایتان تعیین خواهد گردید؛ هنگامیکه زمان مصاحبه حضوری تعیین میشود امکان تغییر آن وجود دارد.
بایدها و نبایدهای آزمون آیلتس
در مورد آزمون آیلتس بایدها و نبایدهایی وجود دارد که اگر مایل به موفقیت در این آزمون هستید حتما به آنها عمل کنید. این موارد به شرح زیر هستند:
- حتما پاسپورت خود را به همراه داشته باشید و حتما تاریخ انقضای آن را چک کنید. باید پاسپورت شما معتبر بوده و منقضی نشده باشد.
- باید اصل پاسپورت را در اختیار داشته باشید و به هیچ وجه کپی آن مورد قبول نیست.
- مکان آزمون را دقیقا چک کنید و بهترین و سریعترین مسیر را از قبل مشخص کنید. آزمون آیلتس کاملا قانونمند بوده و در رأس ساعت مشخص شده دربهای محل برگزاری آزمون بسته خواهند شد؛ پس به موقع رسیدن یک امر مهم محسوب میشود.
- نباید جملات و نمونه سؤالات آزمونهای قبلی را حفظ کنید؛ زیرا به هیچ وجه مشابه هم نخواهند بود و برای این کار باید خود را کاملا آماده کرده باشید.
- نباید ثبتنام آزمون خود را به روزهای آخر موکول کنید چرا که زمانها محدود و انتخاب شما محدودتر خواهد شد.
- نگران عقیدهی فردی که از شما سؤال میکند نباشید. سؤالات به گونههایی هستند که هدف سؤال، دقت شما در انتخاب واژگان، سلیس و روان صحبت کردن و تسلط بر واژگان است و درستی و غلطی جوابی که میدهید، مد نظر نیست.
ظرفیت شرکتکنندگان
واقعیت ماجرا برای آزمون آیلتس این است که این آزمون سقف ثبتنامی ندارد؛ چرا که هر سال به تعداد شرکتکنندگان افزوده میشود که در سال 2019 حدود 15% افزایش ثبتنام مشاهده شده است. ظرفیت هر حوزهای امتحانی شاید به دلیل محدودیت مکان، محدود باشد؛ اما سقف کلی شرکت در آزمون، محدود به مقدار خاصی نیست؛ اما برای شما بهتر است که که ثبتنام خود را به روزهای آخر موکول نکنید تا شانس انتخاب حوزهی امتحانی نزدیکتر را از دست ندهید.
در همین رابطه بخوانید :
شرایط لازم آزمون آیلتس
آزمون آیلتس هم مثل آزمونهای دیگر، دارای شرایطی است که مشخص میکند چه افرادی واجد شرایط شرکت در این آزمون هستند؛ اگر فرد متقاضی حتی فقط یکی از شرایط لازم را نداشته باشد، از ادامهی روند ثبتنام او جلوگیری خواهد شد:
قوانین آزمون آیلتس
- حداقل سن برای شرکت در آزمون، 16 سال تمام است.
- متقاضی شرکت در آزمون حتما باید پاسپورت معتبر با تاریخ انقضای مهلتدار داشته باشد.
چه کسانی نیاز به مدرک آیلتس دارند؟
- افرادی که قصد تحصیل در استرالیا، کانادا، نیوزیلند، آمریکا و انگلستان را داشته باشند.
- متخصصان و افراد حرفهای در زمینهی پزشکی که قصد تحصیل یا کار در استرالیا، آمریکا و انگلستان را دارند.
- کسانی که قصد مهاجرت به استرالیا، کانادا، نیوزیلند و انگلستان را دارند.
شرایط سنی شرکت در آزمون آیلتس
در برخی مواقع بیان میشود که محدودیت سنی برای آزمون آیلتس زیر 16 سال است. در واقع آزمون آیلتس برای تمامی افراد مجاز بوده و هیچ مانعی ندارد. دلیل این بند در محدودیت سنی در واقع یک توصیه است؛ زیرا هیچ فایدهای برای افراد زیر 16 سال ندارد به دلیل اینکه تا 18 سالگی فرد وارد دانشگاه نخواهد شد و مدت زمان اعتبار آزمون آیلتس 2 سال است پس مجدد باید در آزمون شرکت کنند؛ پس برای این افراد شرکت در آزمون آیلتس منطقی نیست.
کاربرد آزمون آیلتس
آزمون آیلتس کاربردها و مزایایی به نسبت دیگر آزمونها دارد که بهطور کلی به شرح زیر است:
- اگر قصد تحصیل در دانشگاههای کشورهای خارجی مانند آمریکا، کانادا، نیوزیلند، استرالیا و… را داشته باشید، داشتن نمره قبولی عالی در این آزمون به شما کمک بزرگی میکند تا بتوانید برای ادامه تحصیل وارد یکی از دانشگاههای تراز اول شوید.
- داشتن مدرک آیلتس به شما کمک میکند که به عنوان فردی حرفهای شناخته شوید و اعتبار خود را در کشور مقصد بالا ببرید.
- بیشتر افراد حتی اگر برای تحصیل مهاجرت کنند، نیاز دارند که در کنار تحصیل به انجام کار مشغول شوند. قبولی در این آزمون حتی در پیدا کردن فرصتهای شغلی بهتر، کاربردی و مفید است.
- با گرفتن مدرک آیلتس میتوانید به شرکتهای برتر کشور مقصد نشان دهید که سطح و دامنهی ارتباطی شما حرفهای و پیشرفته است و توانایی کار در این شرکتها را دارید.
- یکی از مهمترین ملزومات و پیشنیازهای مهاجرت و زندگی در کشورهای خارجی تسلط به زبان انگلیسی است و قبولی در آزمون آیلتس با نمره بالا، این مورد را تأیید و به شما کمک خواهد کرد.
- برای گرفتن ویزا لازم است که با ارائهی مدرک زبان معتبر، میزان تسلط خود به زبان انگلیسی را اثبات کنید که این آزمون به عنوان معتبرترین مدرک زبان انگلیسی در جهان، نقطهی اتکا و قدرت بسیار مهمی برای شما محسوب میشود.
معایب و مزایای آزمون کاغذی
همان طور که میدانید به مدت چند سال آزمون آیلتس بهصورت کاغذی اجرا شده و هنوز اجرا میگردد؛ به جزء در مورد آزمون بخش Speaking که بهصورت حضوری با نمایندهی کمبریج صورت میگیرد، مابقی اجزای آزمون به صورت برگهی سؤال و جواب است؛ لذا در این بخش قصد داریم به بررسی معایب و مزایای آزمون آیلتس بهصورت کاغذی بپردازیم.
مزایا
از مزیتهای بسیار بزرگ آزمون آیلتس بهصورت کاغذی، امکان نوتبرداری، دایره کشیدن و نوشتن نکات مهم مدنظر داوطلبان بر روی برگهی آزمون است. این کار کمک میکند تا فرد داوطلب به راحتی جواب درست را مکانیابی کرده، ایدههای خود را بررسی و قبل از وارد کردن جواب به داخل برگهی مربوطه، آن را چک کند.
معایب
از بزرگترین عیبهایی که آزمون کاغذی آیلتس دارد، نگرانی داوطلبان بابت دست نوشتهی ناخوانای خود یا بد نوشتن آن است؛ مخصوصا اگر چند بار خط خوردگی پیدا کرده باشد. در این موارد گاهی اوقات فرد تصحیح کنندهی اوراق امتحانی، به علت مشکل در خواندن جواب، نمیتواند به شما امتیازی بدهد و به راحتی امتیاز را از دست خواهید داد.
عیب دیگر این نوع آزمون، وارد کردن جوابها از برگهی سؤال به برگهی جواب است که گاهی اوقات افراد تصحیحکننده متوجه اشتباهاتی نظیر وارد کردن جواب درست در بخش اشتباه و یا غلط انتخاب کردن گزینهها میشوند؛ حتی با وجود اینکه در برگهی سؤال گزینهی درست انتخاب شده بوده و این موارد، معایبی هستند که نمیتوان به راحتی آنها را نادیده انگاشت.
معایب و مزایای آزمون کامپیوتری
معایب و مزایای آزمون کامپیوتری به شرح زیر است:
مزایا
- یکی از بزرگترین مزایای آزمون کامپیوتری آیلتس، مربوط به گستردگی و دامنهی انتخاب شما در مورد تاریخ و ساعت امتحان است. در نوع کامپیوتری، شما روزهای بیشتری را در اختیار خواهید داشت تا برای آزمون خود انتخاب کنید؛ ضمن اینکه تعداد مراکز ارائهدهندده نسبت به نوع کاغذی آزمون آیلتس بسیار بیشتر هستند؛ همچنین مورد بسیار جالب در مورد نوع سیستمی، امکان انتخاب آزمون Speaking در همان روز آزمون مابقی بخشها است.
- از دیگر بزرگترین مزیتهای آزمون آیلتس این است که نتایج آزمون بسیار سریعتر مشخص میشوند و نهایتا 5 تا 7 روز زمان انتظار خواهد بود.
- از لحاظ نوشتاری، مزیت بسیار بزرگی که در نوع سیستمی نسبت به نوع کاغذی وجود دارد و به تمامی داوطلبان توصیه میشود که تنها برای این مزیت هم که شده، نوع سیستمی را انتخاب کنند، تصحیح اشتباهات تایپی و اضافه و حذف نمودن کلمات به سادهترین روش ممکن است. مانند هر نرمافزار تایپ دیگری، در نوع کامپیوتری میتوانید کلمات را حذف و مواردی را بدون خط خوردگی و پاک کردن اضافه نمایید.
- طبق تحقیقات انجام شده سرعت تایپ معمولی بر روی کاغذ حدود 31 کلمه در دقیقه است؛ ولی در نوع تایپی در کامپیوتر به 40 کلمه در دقیقه میرسد؛ همین امر سبب صرفهجویی بسیار زیادی در زمان خواهد شد.
- در نوع کامپیوتری آزمون آیلتس، به راحتی میتوانید از طریق ساعت کامپیوتر وقت را مدیریت کنید و نگران پرتشدن حواس خود نسبت به گذر زمان نباشید؛ ضمن اینکه به کمک نرم افزار موجود در آن، بهراحتی میتوانید تعداد کلمات را شمرده و استرس کمتری داشته باشید.
- در نوع کامپیوتری تعداد افراد کمتری حضور دارند و همین امر سبب آرامش خاصی در شما خواهد شد.
- مشکل ورق زدن برگهها و قاطی کردن سؤالات و فراموشی لحظهای را نخواهید داشت؛ زیرا صفحهی کامپیوتر به دو قسمت سؤال و جواب تقسیم میشود.
معایب
- بزرگترین عیب نوع کامپیوتری آزمون آیلتس این است که نمیتوانید مانند نوع کاغذی، نکته و موارد را در آن یادداشت کنید و تمرکز بیشتری داشته باشید.
- عیب دیگر آن، صدای تایپ کلمات کیبورد ممکن است خود عاملی برای حواسپرتی باشد.
- خستگی چشمها در اثر نگاه کردن طولانی مدت به صفحهی کامپیوتر میتواند از معایب این نوع آزمون باشد.
کلاسهای آزمون آیلتس
در این قسمت به بررسی انواع دورهها و کلاسهای مرتبط با آزمون آیلتس میپردازیم که در سطح جهانی مشهورند و داوطلبان بسیار زیادی دارند:
نام دوره | محتوای دوره |
مَگوش یا Magoosh | یکی از دورههای بسیار مشهور جهانی برای این آزمون است که با بیش از 90 فصل و 2 میلیون ساعت آموزشی و میلیونها سؤال در خدمت متقاضیان قرار گرفته تا بتوانند قبل از آزمون اصلی مهارت خود را بسنجند و آمادگی کافی را کسب کنند. |
Free IELTS Online Course | توسط کنسولگری بریتانیا برگزار میشود. این دوره با بهرهگیری از متخصصان و ویدئوهای آموزشی، در تمام 4 مرحلهی آزمون شامل، Listening، Speaking، Writing و Reading به بهبود مهارتهای شما کمک میکند. این دوره که در جلسات 2 ساعته برگزار میشود، 6 هفته طول خواهد کشید. |
Udemy یا IELTS Band 7+ Complete Prep Course | توسط متخصص طراح سؤالات آزمون آیلتس Keino Campbell با سابقه بیش از 10 سال، ایدهپردازی شده است. در این دوره تکنیکها و استراتژیهای مخصوص آزمون با هدف آشنایی کاربر با تمام جنبهها و نکات ریز آن آموزش داده میشود. |
edX یا IELTS Academic Test Preparation Course | توسط اساتید دانشگاه کوئینزلند طراحی شده و تمامی کلاسهای آن بهصورت اینترنتی برگزار میشوند. این دورهها به شما کمک میکند که در مهارتهای 4 گانهی آزمون آیلتس مهارت کافی را بدست آورید. |
منابع آزمون
در این قسمت به معرفی منابع آنلاین میپردازیم که میتوانند کمک بسیار زیادی جهت آماده شدن شما برای آزمون آیلتس کنند. به این دلیل معرفی کتاب را در دستور کار قرار ندادیم؛ زیرا روشی قدیمی است و تقریبا تمامی منابع آن مشخص هستند؛ اما منابع آنلاین کمتر شناخته شده هستند و پیدا کردن بهترین موارد کار دشواری است که ما آن را برای شما در این قسمت آسان ساختهایم.
IELTS Buddy
این وبسایت برای افرادی که قصد شرکت در آزمون آیلتس را دارند، بسیار عالی است؛ زیرا با فراهم آوردن نمونه سؤال و جوابهای بسیار زیاد شما را با نحوهی طراحی سؤالات این آزمون آشنا میسازد و نکاتی را برای هر یک گوشزد میکند.
The British Council
این وبسایت منابع بسیار زیادی را برای دانشآموزان جهت یادگیری زبان انگلیسی دارند. در این وبسایت میتوانید به ویدیوها، پادکستها و مجلات بسیار زیادی دسترسی پیدا کنید که افراد برتر آزمون آیلتس نکاتی را بیان کردهاند.
EngVid
این وبسایت صدها ویدیوی رایگان را در اختیار شما قرار میدهد تا در زمینهی واژگان و گرامر مشکلات خود را حل کنید. در این ویدیوها اصلاحات و عبارات اختصاری و همچنین تفاوت کلمات با معانی یکسان و کاربرد متفاوت هر یک آموزش داده میشود.
IELTS for Free
در این وبسایت میتوانید به راحتی به تمامی سؤالات و نمونه آزمونهای قبلی آیلتس به راحتی و بهطور رایگان دسترسی داشته باشید.
IELTS Liz
در واقع یک کانال یوتیوب است که توسط Liz مشهورترین استاد زبان انگلیسی در دنیا اداره میشود. در این کانال صدها ویدیو برای متقاضیان آزمون آیلتس فراهم شده که منابع بینظیری برای کمک به شما هستند.
IELTS-Simon
این وبسایت توسط Simon که یک فرد آزمون گیرنده در آیلتس است اداره میشود و به شما کمک میکند تا با طرز فکر طراحان سؤال و کسانی که در بخش Speaking با شما مصاحبه میکنند بیشتر و بهتر آشنا شوید.
اعتراض به نتیجه آزمون آیلتس
زمانیکه برگهی نتایج آزمون آیلتس خود را دریافت میکنید، در صورتیکه نتیجهی مورد نظر را کسب نکرده باشید، دو گزینه پیشروی خود خواهید داشت؛ یا دوباره آزمون دهید و یا اینکه نسبت به نتیجهی آزمون خود اعتراض کنید. در این حالت باید به مرکزی که در آن آزمون آیلتس دادهاید مراجعه کرده و فرم مخصوص بررسی نتایج یا EOR را پر کنید؛ البته نسبت به هزینه این کار کاملا جستوجو کنید؛ چرا که هر مرکز آزمونی، هزینه متفاوتی در قبال این کار دریافت میکند.
پس از دریافت این برگه و پرداخت هزینه اعتراض، فرم مربوطه را پر میکنید و نسبت به هر تعداد قسمتی که اعتراض دارید، در فرم مربوطه ذکر میکنید. سختترین مرحله این کار، انتظار برای دریافت نتایج اعتراض شما است که از زمان رسیدن فرم شما به مرکز پاسخگویی مربوطه در انگلستان یا استرالیا، بین 6 تا 8 هفته زمان خواهد برد.
هزینه آزمون آیلتس
برای آزمونهای آیلتس در تمامی کشورها دورههایی توسط برخی از مؤسسات برگزار میشود که بسته به عوامل مختلفی مانند هدف آن از برگزاری کلاس (ماهر کردن فرد شرکت کننده در یکی از مهارتهای 4 گانه، ارائهی نکات تست زنی، بالا بردن سطح کیفی زبان انگلیسی شما، افزایش سرعت خواندن و درک مطلب و…)، تعداد افراد شرکتکننده، نوع کشور و شهر، سابقهی موفقیت مؤسسهی برگزار کنندهی آزمون و مدت زمان دورهی آموزشی و حتی درجهی کیفیت کاری اساتیدی که در این مؤسسه مشغول به کار هستند، تعیینکنندهی قیمت نهایی خواهد بود.
به عنوان مثال:
هزینه شرکت در آزمون
هزینه شرکت در آزمون آیلتس ممکن است از یک موسسه به موسسهی دیگر متفاوت باشد که این تفاوت ناشی از خدمات بیشتر و باکیفیتتر در مؤسسهی انتخابی شما است که در واقع سهم خود مرکز برگزاری آزمون خواهد بود. به عنوان مثال صدای واضحتر، سیستم تهویهی قویتر، پذیرایی مناسبتر و… از جمله عواملی هستند که سبب میشوند، هزینهی نهایی تمام شده برای شما مقداری متفاوت از دیگر مؤسسات باشد.
مشاوره
آزمون آیلتس مشتمل بر دو نوع بوده که شما بسته به هدف خود میتوانید یکی از این دو نوع را انتخاب نمایید. زمان ثبتنام این دو نوع آزمون با یکدیگر متفاوت است. به عنوان مثال آیلتس آکادمیک 48 بار در سال برگزار میشود؛ به عبارت دیگر شما هر ماه، 4 بار فرصت ثبتنام در این آزمون را خواهید داشت. نوع جنرال یا عمومی آیلتس، 24 بار در سال برگزار میگردد؛ به عبارت دیگر شما 2 بار در ماه فرصت ثبتنام خواهید داشت. تاریخهای گفته شده برای هر ماه میتواند متفاوت باشد؛ لذا باید تاریخها را حتما بهصورت دقیق چک کنید.
برای ارزیابی و مشاوره در مورد این آزمون میتوانید با مشاوران هلدینگ GO2TR تماس بگیرید.
سلام وقتتون بخیر. میخواستم بدونم زمان برگزای ازمون ایلتس کی هست؟ و مدت اعتبار هر ازمون چقدر است؟ ممنون از پاسخگویی تون.
پاسخ:
سلام دوست عزیز، بله آزمون آیلتس برگزار میشود و مدت اعتبار آن 2 سال است. برای کسب اطلاعات بیشتر و دیافت مشاوره تخصصی با شماره 02143000021 تماس حاصل فرمایید.
قدردان شما، هلدینگ مهاجرتی Go2tr
سلام سوالی داشتم.ازمون ایلتس در سال چندبار برگزار میشود و معمولا در چه زمان هایی هست؟؟؟؟؟
پاسخ:
سلام
موسساتی در سطح کشور نماینده برگزاری آزمون ها هستند با ارتباط با این موسسات از شرایط آزمون با خبر میشوید.
با تشکر از شما.