x
مشاوره رایگان:021 43000 021
موسسه اعزام دانشجو - مهاجرت به کشور مراکش - Go2tR

مهاجرت به مراکش

موسسه اعزام دانشجو - مهاجرت به کشور مراکش - Go2tR

ویزای تحصیلی کشور مراکش این روزها بسیار پرطرفدار است؛ دانشجویان بین‌المللی، با ویزای تحصیلی کشور مراکش می‎توانند مسیر ورود به کشور مراکش را برای خود به بهترین شکل ممکن طی کنند. روند اخذ ویزای تحصیلی کشور مراکش به طور کلی 6 هفته طول می‎کشد. مراکش در بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات به نتیجه خوبی رسیده است به این ترتیب سود و منفعت اقتصادی در این بخش بسیار عالی ارزیابی شده است. وضعیت تولید لباس و پارچه در مراکش نیز بسیار بهتر از سایر بخش ها ارزیابی شده است و البته که در این کشور تولیدات وابسته به لباس و پارچه بسیار ایده‌آل هستند. در مراکش وضعیت مهاجرپذیری در سال های اخیر، بسیار بیشتر از سال های گذشته اعلام شده است. رضایت از بخش کاری در مراکش بیش از 80 درصد است، رشد کاری در این کشور به صورتی بوده است که نیروی کاری روز به روز بیشتر می‎شود. وضعیت کاری در این کشور به طور کلی شامل مواردی است که شخص بتواند از نظر سابقه کاری ارزیابی شود و بسیار مهم است که رشد کاری وی نیز بررسی شود. در صورتی که سابقه کاری دارید، بهتر است که سابقه کار خود را در پرونده قید کنید. به طور کلی شما نیاز به رزومه تحصیلی و شغلی و گواهینامه معتبر نیاز دارید و باید بتوانید در اخذ پذیرش در این راستا به نتیجه خوبی برسید.

رشته های اقتصاد و حسابداری و همینطور رشته های مدیریت ورزشی در این کشور نیز امتیاز خوبی دارند.

 

مهاجرپذیری مراکش

موسسه اعزام دانشجو - مهاجرپذیری مراکش - go2TR

کشور مراکش یکی از کشورهایی است که رشد مهاجرپذیری خوبی داشته است، مردم این کشور رفتار بسیار خوبی با گردشگران دارند و این موضوع خود دلیلی بر رشد مهاجرپذیری کشور مراکش محسوب می‎شود.

مراکش در بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات به نتیجه خوبی رسیده است، به این ترتیب سود و منفعت اقتصادی در این بخش بسیار عالی ارزیابی شده است. وضعیت تولید لباس و پارچه در مراکش نیز بسیار بهتر از سایر بخش ها ارزیابی شده است و البته که در این کشور تولیدات وابسته به لباس و پارچه بسیار ایده آل هستند. وضعیت مهاجرت پذیری مراکش می‎تواند هم به صورت علمی و هم به صورت آماری بررسی شود، در مسیر علمی ویزای تحصیلی و همینطور ورود به بخش کارآموزی بسیار بیشتر شده است، در بخش آماری نیز ورود سرمایه و سرمایه‌گذار در مراکش بیشتر از قبل است و این موارد خود می‎تواند عملکرد دولت را برای جذب مهاجر بیشتر کند. اینطور که آمارها را نشان می‎شود مهاجرت به مراکش می‎تواند هم با سود و زیان اقتصادی همراه باشد و هم ایجاد کسب و کار را بهتر از قبل نماید. در مسیر مهاجرپذیری مراکش باید بتوانید سهم اقتصادی خود را مشخص کنید و طبق سهم خود حرکت کنید، در هر صورت آمار مهاجرپذیری مراکش بیش از 10 درصد نسبت به گذشته است و آمار مهاجرتی مراکش در بخش کاری نیز بیش از 2 درصد دیده می‎شود.

 

آمار مهاجران به مراکش

موسسه اعزام دانشجو - آمار مهاجران به مراکش - go2TR

آمار مهاجران به مراکش به سه دسته مهم تقسیم می‎شود:

دسته اول نیروی کاری است که هر ساله از سوی دولت این کشور اعلام می‎شود و افرادی که به منظور کار وارد مراکش می‎شوند. وضعیت کاری در مراکش بر اساس ریتم های کاری مشخص می‎شود، در اصول کاری این کشور آمار بیش از 2 درصد دیده می‎شود.

دسته دوم کسانی هستند که به روشی قصد دارند سرمایه خود را وارد مراکش کنند، ورود سرمایه به مراکش به صورت بخش بندی شده ارزیابی می‎شود، برای ورود سرمایه به این کشور باید ویزای سرمایه گذاری داشته باشید؛ سرمایه گذاری می‎تواند به شکل ثبت شرکت، خرید ملک یا خرید اوراق قرضه صورت بگیرد. آمار مهاجرت سرمایه‌گذاری به مراکش در این زمینه بیش از 7 درصد رشد داشته است.

دسته سوم کسانی هستند که به قصد تحصیل وارد مراکش می‎شوند؛ این افراد با ویزای تحصیلی وارد می‎شوند.

یک دسته دیگر نیز وجود دارد برای افرادی که به صورت موقت وارد مراکش می‎شوند، ورود موقت به مراکش می‎تواند در مسیر پژوهشی صورت بگیرد، می‎تواند به صورت ویزای توریستی باشد یا  به منظور درمان های پزشکی باشد و ...

آمار مهاجران از 5 سال گذشته تا به امروز در مراکش بیشتر شده است، آمار مهاجران سرمایه گذار به مراکش بیشتر است به این دلیل که اخذ اقامت دائم از طریق سرمایه گذاری می‎تواند آسان تر بدست آید.

 

میزان رضایت مهاجران به مراکش

موسسه اعزام دانشجو - میزان رضایت مهاجران به مراکش - go2TR

رضایت از مهاجرت به کشور مراکش بیشتر در زمینه سرمایه گذاری دیده می‎شود. مثلاً رضایت در زمینه سرمایه گذاری برای افرادی که ثبت شرکت داشته اند بیشتر است. با سرمایه گذاری در مراکش می‎توانید با همسر و فرزندان وارد مراکش شوید و به طور کلی رضایت از بخش مهاجرتی در این کشور در زمینه سرمایه گذاری به طور دقیقی بررسی می‎شود. وضعیت سرمایه گذاری در مراکش به طور اصولی ارزیابی می‎شود. البته که میزان رضایت در این زمینه بیش از 70 درصد است.

رضایت از بخش کاری در مراکش بیش از 80 درصد اریابی شده است، رشد کاری در این کشور به صورتی بوده است که نیروی کاری روز به روز بیشتر می‎شود. رضایت از بخش بهداشت در مراکش نیز بیش از 60 درصد است.

رضایت در بخش آموزش در این کشور نیز بیش از 45 درصد اعلام شده است، رشد دانشگاهی در مراکش بسیار عالی است به طوری که بسیاری از دانشگاه ها شرایط بورسیه خوبی در نظر گرفته‌اند. رضایت در بخش آموزش‌های پژوهشی بیش از 40 درصد است.

راحت‌ترین روش مهاجرت به مراکش

موسسه اعزام دانشجو - راحت‌ترین روش مهاجرت به مراکش - go2TR

یکی از روش های آسان مهاجرت به مراکش، از طریق ویزای کاری است؛ در صورتی که فرد بتواند سابقه کاری خوبی داشته باشد و از میزان سرمایه بالایی برخوردار باشد می‎تواند به سادگی با ویزای سرمایه گذاری وارد مراکش شود و همینطور که سرمایه خود را منتقل می‎کند کسب و کار نیز راه اندازی نماید. در مسیر مهاجرتی به مراکش می‎توانید هم از نظر اقتصادی رشد کنید و هم در زمینه کاری به نتیجه خوبی برسید. البته که مهاجرت به مراکش نیاز به ارزیابی های اقتصادی دقیقی دارد.

یکی دیگر از روش های آسان برای مهاجرت به مراکش ازدواج است در این مسیر بسیار مهم است که واقعی بودن ازدواج را ثابت کنید.

روش های آسان مهاجرت در مراکش در زمینه های کارآفرینی نیز دیده می‎شود. در مهاجرت از طریق کارآفرینی در مراکش نیاز است که ایده کاری خوبی داشته باشید.

 

روش‌ های مهاجرت به مراکش

موسسه اعزام دانشجو - روش‌ های مهاجرت به مراکش - go2TR

یکی از روش های مهاجرت به مراکش، ازدواج است، در این روش باید نامه تمکن مالی داشته باشید، به طور کلی ویزای ازدواج در مراکش ویزایی است که پس از 3 سال، امکان اخذ اقامت دائم را فراهم می‎کند.

برای اخذ ویزای سرمایه گذاری مراکش، شما باید حداقل سرمایه لازم را داشته باشید.

ویزای کاری مراکش به ویزایی گفته می‎شود که فرد برای کار اخذ می‎کند، برای اخذ ویزای کار این کشور نیاز است که فرد از نظر سابقه کاری در وضعیت خوبی قرار داشته باشد.

ویزای تحصیلی این کشور می‎تواند یک انتخاب خوب برای جوانان محسوب شود.

ویزای کارآفرینی، ویزای شرایط خاص و ... نیز از دیگر روش های مهاجرتی به این کشور است.

 

مهاجرت سرمایه گذاری به مراکش

موسسه اعزام دانشجو - مهاجرت سرمایه گذاری به مراکش - go2TR

در صورتی که قصد داشته باشید یک مسیر سرمایه گذاری در کسب و کار خود داشته باشید، برای اخذ ویزای سرمایه گذاری می‎توانید اقدام کنید. طرح توجیه اقتصادی برای کسب و کار بسیار پر اهمیت است و افراد نیاز به توصیه نامه از وزارت تجارت و صنعت دارند. سهم کسب و کار افراد بر اساس منافع ملی باید مشخص شود.

میزان DHA بسیار مهم است و باید فرم ارزیابی شده در این راستا بررسی شود. نیاز به گواهی صادر شده توسط یک حسابدار خبره بوده و باید سهم شما در کشور مراکش بررسی شود.

هزینه و میزان سرمایه گذاری می‎تواند طبق طرح توجیهی کم یا زیاد شود و بستگی به میزان سود و منفعت موجود دارد. اجازه اقامت دائم در کشور مراکش بر اساس میزان سرمایه مشخص می‎شود.

برای ثبت شرکت در کشور مراکش نیاز به انتخاب نام دارید. در انتخاب نام شرکت باید بتوانید فعالیت شرکت را وارد نمایید، باید بتوانید برای فعالیت شرکت خود یک قاب در نظر بگیرید. نیاز است که انتخاب نام را به صورت جدی و با در نظر گرفتن طرح های تجاری ارزیابی کنید. در روند ثبت شرکت در کشور مراکش باید بتوانید اصول گردشگری را جدی بگیرید و البته که اقتصاد این کشور بر اساس طرح های تجاری مشخص شده است. پردازش اقتصادی در کشور مراکش از سوی دولت رتبه مشخصی دارد و افراد باید وضعیت سرمایه خود را بسنجند.

اقتصاد این کشور وابسته به تولیدات است و بخش سرمایه گذاری در زمینه تولیدات به صورت بسیار ایمن فعالیت داشته است. رشد سرمایه گذاری در کشور مراکش بیش از 17 درصد بوده است، در سال های گذشته کمتر کسی کشور مراکش را برای سرمایه انتخاب می‎کرد اما امروزه کسب و کار و سرمایه در زمینه پالایش فلزات بسیار بیشتر از قبل شده است. تولید خودرو در این کشور طبق شرایطی مشخص بررسی می‎شود. وضعیت سرمایه در کشور مراکش و همینطور روند اقامت دائم از طریق سرمایه برای کسانی که سابقه ثبت شرکت و یا پروسه های مدیریتی داشته اند بیشتر از سایر افراد بوده و این موضوع امتیاز خوبی محسوب می‎شود. برای اخذ ویزای سرمایه گذاری کشور مراکش باید 5 ماه زمان در نظر داشته باشید، ویزای سرمایه گذاری این کشور مسیر اقامتی درستی دارد.

 

مهاجرت از طریق ازدواج به مراکش

موسسه اعزام دانشجو - مهاجرت از طریق ازدواج به مراکش - go2TR

مجوز اقامت با ویزای ازدواج برای مهاجرت به صورت دوره ای ارزیابی شده است، در این روش یک خارجی با یک شهروند از مراکش ازدواج می‎کند. به طور کلی اقامت دائم در این راستا بسیار ارزشمند است. ویزای ازدواج در مراکش یک ویزای موقت محسوب می‎شود و برای دو الی سه سال صادر می‎شود. خارجی ها باید بیش از 5 سال از ازدواجشان با تبعه این کشور گذشته باشد تا بتوانند برای اقامت دائم این کشور درخواست دهند.

مهاجرت از طریق تولد به مراکش

موسسه اعزام دانشجو - مهاجرت از طریق تولد به مراکش - go2TR

تابعیت تولد در مراکش از طریق سیستم خون است یعنی پدر یا مادر و یا هر دو باید تابعیت کشور مراکش را داشته باشند تا فرزندشان نیز تابعیت این کشور را اخذ کند، در غیر این صورت، روش خاک بجز در موارد خاص که دولت تعیین می‌کند، در نظر گرفته نمی‌شود.

مهاجرت پناهندگی به مراکش

موسسه اعزام دانشجو - مهاجرت پناهندگی به مراکش - go2TR

مهاجرت از طریق پناهندگی به کشور مراکش بسیار دشوار، پیچیده و خطرناک است. افراد در زمینه های سیاسی، مذهبی و فقر شدید می‎توانند درخواست مهاجرت مراکش داشته باشند.

 

مهاجرت تحصیلی‌ به مراکش

موسسه اعزام دانشجو - مهاجرت تحصیلی‌ به مراکش - go2TR

ویزای تحصیلی کشور مراکش این روزها بسیار پرطرفدار است، دانشجویان بین‌المللی با ویزای تحصیلی کشور مراکش می‎توانند مسیر ورود به این کشور را برای خود به بهترین شکل ممکن طی کنند. دروند اخذ ویزای تحصیلی کشور مراکش به طور کلی 6 هفته طول می‎کشد. دانشجویان بین‌المللی می‎توانند در دانشگاه ثبت نام کنند و زمانی که مجوز اقامت تحصیلی ارائه شد، تحصیل خود را آغاز کنند.

در صورتی که شخص زیر 18 سال باشد، نیاز به اجازه کتبی از هر دو والدین خود داشته و اگر پدر یا مادر او در صورت دسترس نبودند، باید از سرپرست خود یک نامه ارائه دهد.

در صورتی که بیش از 18 سال داشته باشید نیاز به گواهی عدم سوء پیشینه در کشور خود دارید که نباید بیش از 12 ماه از اعتبار آن گذشته باشد.

در صورتی که با شما فرزندی که زیر سن قانونی است همراه هستید، باید مدرک سرپرستی یا سرپرست رضایی را ارائه دهید. البته که سن قانونی افراد بسیار مهم است.  ویزای تحصیلی کشور مراکش به طور کلی یک مسیر اقامتی موقت محسوب می‎شود. دانشگاه های کشور مراکش هر یک دارای شرایط مخصوص به خود هستند اما شما باید به سراغ دانشگاه هایی بروید که مورد تأیید وزارت علوم ایران قرار گرفته‌اند؛ به این ترتیب می‎توانید از مدرک تحصیلی خود بهتر بهره برداری کنید. دوره لیسانس در کشور مراکش به طور کلی نیاز به مدرک آیلتس دارد که باید با نمره بالای 6 همراه باشد و برای مقطع فوق لیسانس نیاز به مدرک آیلتس بالای 6 و نیم دارید. همینطور اجازه داده می‎شود که اعضای خانواده خود را با خود همراه کنید. افرادی که برای دوره های زبان وارد کشور مراکش شده‌اند واجد شرایط ویزای همراه نیستند. به طور کلی دانشگاه های کشور مراکش دو بار در سال اقدام به پذیرش دانشجو می‎کنند؛ ترم اول مربوط به ماه فوریه بوده و مهلت ثبت نام در این ترم اول آگوست اعلام شده است و در برخی از دانشگاه ها نیز تا اول اکتبر است. ترم دوم جولای بوده که مهلت ثبت نام در این ترم نیز ماه اول مارس است و برای برخی از دانشگاه تا اول آوریل نیز ادامه دارد.

مدارکی که برای تحصیل در کشور مراکش نیاز دارید شامل موارد زیر است:

نیاز به ترجمه رسمی مدرک دیپلم دارید و باید ریزنمرات شما ارائه شود

نیاز به ترجمه رسمی مدرک دوره پیش دانشگاهی دارید و نیاز است که ریز نمرات پیش دانشگاهی شما ارائه شود

نیاز است که مدرک رسمی‎دوره لیسانس و فوق لیسانس برای ورود به مقطع دکترا ارائه شود

نیاز به پروپوزال دارید که البته باید با رزومه علمی قوی همراه باشد.

دانشجویانی که با مدرک دانشگاهی از ایران به کشور مراکش می‌روند نمی‎توانند مستقیماً وارد مرحله بعدی شوند.

معادلسازی برخی از مدارک به صورت تطبیقی صورت می‎گیرد و پس از حدوداً یک الی سه ترم دروس پیش نیاز پاس می‎شود. پس از معادل سازی مدرک خود نیاز است که روشی برای رفتن به مقطع بعدی پیدا کنید

افراد نیاز به رزومه و انگیزه نامه دارند و باید توصیه نامه از اساتید دریافت شود

نیاز است که تصویر اول از صفحه پاسپورت خود را ارائه دهید

افراد باید شش قطعه عکس رنگی پاسپورتی داشته باشند.

در صورتی که سابقه کار دارید بهتر است که سابقه کار خود را در روال پرونده قید کنید؛ به طور کلی رزومه تحصیلی و شغلی و گواهینامه معتبر نیاز دارید و باید بتوانید در اخذ پذیرش در این راستا به نتیجه خوبی برسید.

رشته های روانشناسی صنعتی و سازمانی در کشور مراکش در برخی از موارد شامل بورسیه های تحصیلی هستند. گرایش های تولید نرم افزار، سیستم های اطلاعاتی و کاربردهای فنی در این زمینه بسیار پر اهمیت هستند. رشته شبکه های ارتباطی و همینطور رشته های وابسته به کشاورزی نیز در این کشور به طور کلی آمار خوبی را در برگرفته است. کسانی که بتوانند ورود به رشته رسانه های ارتباطی داشته باشند، در کشور مراکش می‎توانند امتیاز خوبی داشته باشند. از یاد نبرید که رشته های مدیریتی در این کشور نیز رتبه خوبی دارند.

 

مهاجرت کاری مراکش

موسسه اعزام دانشجو - مهاجرت کاری مراکش - go2TR

زمانی که یک تبعه خارجی برای اخذ ویزای کار وارد کشور مراکش می‎شود، می‎تواند درخواست ویزای کار دهد. این مجوز به شما اجازه می‎دهد که بتوانید به صورت طولانی مدت در این کشور کار کنید و بتوانید ویزای کاری را دریافت کنید. ویزای کاری این کشور موقت است که بر اساس وضعیت شغلی شما ارزیابی می‎شود.

اشتغال به کار، وضعیت انتقال بین شرکتی و همینطور مهاجرت نیروی کار ماهر از گزینه های مهمی است که ارزیابی شده است. کسب و کار و روند کاری در این کشور سبب می‎شود که رشد مهاجرت کاری بیشتر شود.

در کشور مراکش یک اقتصاد برای بخش های تولیدی در حال رشد دیده می‎شود، در این کشور فرصت شغلی برای کارگران ماهر بسیار زیاد است. موقعیت های شغلی مختلف در این کشور روز به روز پیشرفت داشته‌اند. دولت برنامه های کاربردی مشخصی برای کارگران ماهر در نظر گرفته است و لیست جدیدترین مهارت های مورد نیاز هر ساله اعلام می‎شود.

نیاز است که تولید کالاهای صادراتی این کشور را ارزیابی کنید تا بدانید که ورود به چه کاری برای شما با امتیاز بیشتری همراه است.

می‎توانید ثبت شرکت داشته باشید و افرادی را در آن استخدام کنید. البته که وضعیت کاری در کشور مراکش در دوره های مختلف با تغییراتی بوده است و افراد باید همه شرایط را در نظر داشته باشند.

انتخاب شغل در این کشور می‎تواند هم به صورت شرکتی صورت بگیرد و هم ورود به بازار آزاد داشته باشد.

مدارکی که برای اخذ ویزای کاری کشور مراکش نیاز دارید:

شما باید نامه سابقه کاری خوبی داشته باشید

نیاز است که یک طرح کاری خوب داشته باشید تا ثابت کند که از نظر اقتصادی در چه وضعیتی قرار دارید

نیاز است که امتیاز های کاری شما ارزیابی شود

مدارک هویتی و شخصی اهمیت زیادی دارد و باید مشخص شود

فرد باید شناسنامه و کارت ملی و همینطور مدارک کاری درستی داشته باشد.

نیاز است که سه قطعه عکس رنگی داشته باشید و عکس شما باید با چهره فعلی تطابق داشته باشد.

در جریان ویزای کاری کشور مراکش نیاز است که سه ماه زودتر اقدام کنید.

 

مهاجرت از طریق همراه به مراکش

موسسه اعزام دانشجو - مهاجرت از طریق همراه به مراکش - go2TR

مهاجرت به مراکش از طریق همراه یعنی شخص بتواند در ابتدا از نظر قانونی از پس شرایط و هزینه زندگی خود برآید و ثابت کند که می‎تواند از پس هزینه زندگی همسر و فرزند خود نیز بر می‌آید. همراه کردن فردی دیگر برای ویزای تحصیلی و کاری و سرمایه گذاری در این کشور مجاز است.

 

مهاجرت توریستی به مراکش

موسسه اعزام دانشجو - مهاجرت توریستی به مراکش - go2TR

ویزای توریستی مراکش برای اهداف گردشگری ارزیابی می‎شود، اهداف کسب و کار های کوتاه مدت نیز شامل این گزینه است، ویزای پیوستن به همسر در مراکش یا محل کار نیز در لیست گزینه های ویزای توریستی محسوب می‎شود؛ شما می‎توانید ویزای ازدواج برای پیوستن به شریک زندگی در عرض 90 روز را زیر مجموعه ویزای توریستی در نظر داشته باشید. توجه داشته باشید که خرید خانه در کشور مراکش و گرفتن اقامت با ویزای توریستی صورت نمی‎گیرد.

ویزا جهت اهداف مطالعه از دیگر موارد مورد استفاده ویزای توریستی مراکش محسوب می‎شود. افرادی که به قصد فعالیت های خیریه یا داوطلبانه وارد مراکش می‎شوند نیز نیاز به ویزای توریستی دارند. در زمینه پژوهشی و همایشی و همینطور برای تولید فیلم در صنعت گردشگری و یا برای پزشکی به مدت حداکثر 3 ماه می‎توانید از ویزای توریستی مراکش استفاده کنید. مسیر رویدادهای ورزشی نیز در این زمینه باز است.

مدارکی که نیاز دارید شامل گزینه های زیر است:

گذرنامه شما باید حداقل دو صفحه استفاده نشده داشته باشد و برای تأیید ورود و خروج نیاز است

گذرنامه یا سند مسافراتی شما باید کمتر از 30 روز اعتبار داشته باشد

شما نیاز به تکمیل به فرم B1 دارید که برای درخواست ویزا است

نیاز است که گواهی واکسیناسیون تب زرد داشته باشید

نیاز است که اسناد تأیید هدف و مدت زمان سفر برای شما بررسی شود

نیاز است که دو عکس گذرنامه رنگی داشته باشید

شخص باید بلیط بازگشت داشته باشد

در صورتی که کودک زیر سن قانونی در سفر وجود دارد باید اثبات سرپرستی یا سرپرستی رضایی به طور دقیق مشخص شود

 

مهاجرت شرایط خاص به مراکش

موسسه اعزام دانشجو - مهاجرت شرایط خاص به مراکش - go2TR

برای ارزیابی مراکش در زمینه های خاص باید بتوانید هم ثابت کنید که مدت فعالیت شما در مراکش کوتاه است و هم باید نامه تمکن مالی خوبی داشته باشید؛ البته که شرایط خاص در کشور مراکش رده بندی های مشخصی دارد. فعالیت های ورزشی، سرمایه‌گذاری و ... زیر مجموعه ی این روش هستند.

شهرهای مهاجر پذیر مراکش

موسسه اعزام دانشجو - شهرهای مهاجر پذیر مراکش - go2TR

شهر مراکش:Marrakesh

شهر مراکش یکی از شهرهای بسیار خوب در کشور مراکش است که بسیار توریستی و لوکس است. در این شهر درشکه های زیبایی دیده می‎شود و به طور کلی با شهری روبرو هستید که به رنگی قرمز طراحی شده است. نخلستان های این شهر بسیار زیبا و خاص هستند. هر بخش از این شهر به طور کلی پر از دیدنی های مهیج است. مهاجرپذیری در این کشور به طور کلی زیاد است البته که اصول مهاجرپذیری در این شهر بیشتر توریستی است.

 

شهر آگادیر: Agadir

شهر آگادیر یک شهر ساحلی در مراکش است، در این شهر آپارتمان های زیبایی دیده می‎شود و کافه های بسیار زیبایی در بخش های بیرونی شهر وجود دارد. این شهر دارای معماری های بی نظیری است. مهاجرپذیری این شهر متوسط است.

 

کازابلانکا: Casablanca

کازابلانکا یکی از مدرن ترین و تجاری ترین شهرهای مراکش محسوب می‎شود و مرکزی تجاری و بسیار خاص است؛ این شهر بسیار لوکس است و برای زندگی بسیار گران است و کمتر خارجی در آن سکونت دارد. برج های توین سنتر و آنفا در این شهر دیده می‎شوند. اقامت ایرانیان در این شهر به ندرت دیده می‎شود.

 

اخذ ویزای مراکش

موسسه اعزام دانشجو - اخذ ویزای مراکش - go2TR

برای اخذ ویزای کشور مراکش نیاز است که مدارک و شرایط لازم در زمینه اخذ ویزای این کشور را به صورت دقیق بررسی کنید. برای اخذ ویزای کشور مراکش داشتن طرح گردشگری بسیار مهم است. ویزای این کشور در طول یک دوره دو الی چهار ماهه صادر می‎شود. از جمله ویزاهای کشور مراکش می‌توان به ویزای ازدواج، کار، شرایط خاص، تحصیلی و ... اشاره کرد.

اخذ اقامت مراکش

موسسه اعزام دانشجو - اخذ اقامت مراکش - go2TR

اقامت دائم کشور مراکش زودتر از 3 سال فراهم نمی‎شود، چه بسا بیشتر. کار در کشور مراکش می‎تواند یک امتیاز اقامتی محسوب شود؛ البته که کار در کشور مراکش با حقوق بالا کار ساده ای نیست اما کسانی که اقامت کشور مراکش با اجاره خانه را انتخاب کرده‌اند شرایط بهتری دارند.

اخذ پاسپورت مراکش

موسسه اعزام دانشجو - اخذ پاسپورت مراکش - go2TR

 

برای اخذ پاسپورت کشور مراکش نیاز است که اولاً سرمایه مشخصی که از سوی دولت تعیین می‎شود را وارد بانک‌های این کشور کنید و پس از آن باید بتوانید اصول سرمایه ای مشخص را دنبال کنید. پاسپورت مراکش پس از 10 سال اقامت در این کشور صادر می‎شود. برای اخذ پاسپورت این کشور باید مدارک کافی داشته باشید و باید به صورت 5 سال پیوسته در خاک این کشور زندگی کرده باشید.