czechia
کشور چک

مهاجرت به چک

موسسه حقوقی مهاجرت تحصیلی GO2TR- لوگو - Logo

اخیرا آمار افرادی که به قصد کار به کشور چک وارد شده‌اند، بیشتر شده است، در واقع در این کشور ویزای کار از ارزش بالایی برخوردار است؛ اینطور که شواهد نشان می‌دهد افراد برای اخذ ویزای کاری این کشور پیچیدگی کمتری به نسبت سایر کشورها را تحمل می‌کنند. بهداشت و درمان در کشور چک نیز دسته بندی های مربوط به خود را دارد، در نظر داشته باشید که روال بهداشتی در این کشور بر اساس نوع بیمه شما تعیین می‌شود. بهداشت در بیمارستان ها و جوامع شهری کشور چک نیز دیده می‌شود و مشخص است که بیمه های خصوصی در این کشور نیز برای مهاجران خارجی فراهم شده است. در هر صورت پناهندگی در جمهوری چک به منظور دفاع از جان و مال صورت می‌گیرد و در شرایطی است که افراد دیگر نمی‌توانند در کشور خود زندگی کنند. در نظر داشته باشید که امکان مهاجرت به کشور چک از طریق پناهندگی نیز فراهم شده است. امنیت در جمهوری چک به طور جدی دیده می‌شود. کسانی که ویزای سرمایه گذاری جمهوری چک را انتخاب کرده‌اند در اخذ ویزای همراه می‌توانند سریع‌تر از سایر افراد موفق شوند. اینطور که شواهد نشان می‌دهد اگر قصد دارید که همسر و فرزندان خود را نیز با خود همراه کنید در ابتدا خود باید به مدت 6 ماه با تقبل هزینه‌های زنذگی در این کشور زندگی کنید. 

 

کشور چک عضو اتحادیه اروپا است و در حوزه شینگن قرار دارد، همین موضوع سبب می‌شود که اقامت جمهوری چک نسبت به سایر کشور ها ارزشمندتر باشد. در واقع شما با داشتن پاسپورت این کشور می‌توانید به تمام کشورهای حوزه شینگن بدون نیاز به ویزای شنگن ورود داشته باشید. کشور چک در اقتصاد خود تجدید نظر نموده است و امروزه شرکت های صنعتی در این کشور به رتبه خوبی رسیده‌اند، شواهد نشان می‌دهد که کشور چک از دسته کشورهای قدرتمندی است که دارای زیر ساخت های اقتصادی بوده و به این ترتیب بهترین شرایط برای زندگی در این کشور فراهم شده است. در این کشور سرمایه‌گذاری های خارجی می‌توانند منجر به اقامت دائم شوند. این کشور راه برای ثبت شرکت را باز گذاشته است به این ترتیب مهاجرپذیری کشور چک نسبت به سال های گذشته 11 درصد رشد داشته است. سرمایه گذاری در این کشور دسته بندی های مشخصی دارد. دولت کشور چک این امکان را فراهم ساخته است که افراد سرمایه های خود را به طور مستقیم ورود به بخش پروژه های دولتی نمایند و در این زمینه بررسی های مختلفی نیز شکل گرفته است.



آمار مهاجرانی که به قصد سرمایه‌گذاری به کشور چک سفر کرده‌اند بیشتر از قبل شده است. ارزیابی ها نشان می‌دهد که میزان مهاجران به این کشور در زمینه ثبت شرکت های با مسئولیت محدود به مراتب بیشتر از قبل است. در نظر داشته باشید که این شرکت ها اغلب با سود خوبی همراه هستند. در نظر داشته باشید که آمار مهاجران به کشور چک در زمینه سرمایه گذاری 22 درصد بیشتر شده است و رده سنی 25 الی 55 سال در این زمینه گزارش شده است.

افرادی که به قصد کار به کشور چک ورود کرده‌اند نیز بیشتر شده‌اند، در واقع در این کشور ویزای کار از ارزش بالایی برخوردار است. اینطور که شواهد نشان می‌دهد افراد برای اخذ ویزای کاری این کشور پیچیدگی کمتری نسبت به سایر کشورها را تحمل می‌کنند. آمار مهاجرانی که به قصد ویزای کاری به کشور چک سفر کرده‌اند با رشد 8 درصدی همراه بوده است.

در زمینه تحصیل نیز این کشور امتیاز خوبی دارد و خوشبختانه فضای تحصیل به خوبی در کشور چک فراهم شده است، تحصیل در کشور چک به صورت دوره ای فراهم شده است و مشخص است که در این کشور تحصیل به صورت جدی دنبال می‌شود؛ با توجه به آرام بودن این روش مهاجرت، رشد 89 درصدی نسبت بهسال گذشته به دنبال داشته است.


فضای کاری در کشور چک نسبت به سایر کشورها بهتر است، این روال سبب شده است که افراد در این کشور ورود به کار خوبی داشته باشند، هرچند که هنوز هم نرخ بیکاری در این کشور بالا است اما مشخص است که زندگی در کشور چک بر اساس درآمد برنامه ریزی درستی را شکل داده است. 

رضایت از فضای تحصیلی در این کشور بیش از 90 درصد است، در واقع در کشور چک تحصیل به طور جدی دیده می‌شود و تمامی کالج های تحصیلی در این کشور از امتیاز خوبی برخوردار هستند.

بهداشت و درمان در کشور چک نیز دسته بندی های مربوط به خود را دارد، در نظر داشته باشید که روال بهداشتی در این کشور بر اساس نوع بیمه شما تعیین می‌شود و خوشبختانه دسته بندی های مشخصی در این زمینه دیده می‌شود. بهداشت در بیمارستان ها و جوامع شهری کشور چک نیز دیده می‌شود و مشخص است که بیمه های خصوصی در این کشور نیز برای مهاجران خارجی فراهم شده است.

رفاه اجتماعی در کشور چک نیز بیشتر از کشورهای دیگر است، به این معنی که بانوانی که در منزل مشغول به نگهداری فرزندان خود هستند از سوی دولت کشور چک حقوق دریافت می‌کنند همینطور شرایط به صورتی است که افراد بتوانند در طول تحصیل نیز ورود به کار داشته باشند خوشبختانه رضایت در این زمینه نیز بالای 70 درصد دیده می‌شود.

در این کشور رعایت ادب و احترام بسیار زیاد است به طوری که تبدیل به یک قانون مهم شده است. زندگی در کشور چک بر اساس نوع زندگی متغیر است و مشخص است که افراد باید ادب و احترام را در تمام شرایط سخت و آسان زندگی تحمل کنند. در کشور چک احترام یک اصل مهم محسوب می‌شود بنابراین شما به عنوان یک خارجی در کشور چک به هیچ عنوان مورد بی احترامی و یا بی ادبی قرار نمی‌گیرید چرا که  این موضوع بخشی از فرهنگ مردم کشور چک محسوب می‌شود و بسیار ارزشمند است.


بهترین روش مهاجرت به کشور چک از طریق سرمایه گذاری است. در واقع این روش هم بسیار سریع و هم راحت بوده و سبب می‌شود که اقامت دائم کشور چک به سادگی فراهم شود؛ در نظر داشته باشید که سرمایه گذاری در کشور چک اغلب به صورت ثبت شرکت دنبال می‌شود و بسیار کم دیده شده است که افراد سرمایه گذاری در اوراق را انتخاب نمایند.

در این کشور سرمایه گذاری می‌تواند به سادگی اقامت دائم را شکل دهد و نیاز به سابقه کاری و یا تحصیلی نبوده و در اخذ اقامت همراه نیز بسیار مفید و مناسب است؛ خوشبختانه این روش از سوی مهاجران مورد استقبال قرار گرفته است.

روش دیگری که برای اقامت دائم کشور چک می‌تواند عالی باشد ویزای ازدواج است که البته شامل حال همه افراد نمی‌شود اما اگر قصد دارید با یک فرد از تبعه کشور چک ازدواج کنید شرایط به خوبی برای شما فراهم شده است و می‌توانید یک شرایط بسیار عالی و بی نظیر را شکل دهید؛ شما در این روش نیاز به ارائه مدارک مشخصی دارید و همینطور باید از نظر بودجه نیز وضعیت خوبی داشته باشید.



در نظر داشته باشید که برای مهاجرت به کشور چک شما نیاز به اخذ ویزا دارید، ویزا در این کشور خود به سه دسته تقسیم می‌شود، ویزای کوتاه مدت به ویزای توریستی گفته می‌شود که نهایتاً به شما اجازه می‌دهد که 90 روز در این کشور حضور داشته باشید؛ این ویزا تمدید نمی‌شود ویزای توریستی به منظور گشت و گذار در کشور چک است و با داشتن این ویزا شرایط برای کار و سرمایه گذاری فراهم نمی‌شود.

ویزای سرمایه گذاری کشور چک از دیگر مواردی است که این روزها دیده می‌شود و بسیار مهم است که در اخذ این ویزا شرایط را رعایت نمایید، اول اینکه شما باید طرح اقتصادی درستی داشته باشید و همینطور باید از نظر مالی نیز شرایط خوبی داشته باشید یعنی به میزان مشخصی نیاز به بودجه اولیه دارید، مورد بعدی ویزای کاری کشور چک است که افراد برای اخذ این ویزا باید سابقه کاری خوبی داشته باشند، ویزای کاری کشور چک برای کسانی که سابقه و یا مهارت کافی ندارند صادر نمی‌شود.

مورد بعدی نیز ویزای ازدواج کشور چک است، این ویزا به صورتی دسته بندی شده است که افراد می‌بایست در ابتدا فردی برای ازدواج واقع در کشور چک پیدا نمایند که از نظر سنی و شرایطی با هم سازگار باشند.

ویزای کارآفرینی کشور چک از دیگر ویزاهایی است که این روزها بسیار دیده می‌شود و برای کسانی که طرح تجاری و اقتصادی خوبی دارند فراهم شده است؛ این ویزا نیاز به یک طرح ایجاد اشتغال بسیار قوی و غیر تکراری و پول‌ساز دارد.

این کشور شرایط برای ویزای تحصیلی را نیز به خوبی فراهم ساخته است. افراد در اخذ ویزای تحصیلی این کشور باید سعی کنند شرایط مختلف را رعایت نمایند. در ابدا باید در یکی از دانشگاه های کشور چک پذیرفته شوند و سپس باید از نظر مالی نیز از پس هزینه های زندگی بر‌آیند؛ این ویزا به نوبه خود امتیاز بالایی دارد. اقامت کشور چک با اجاره خانه شاید در ابتدا کمی عجیب به نظر برسد اما افراد زیادی توانستند خرید خانه در کشور چک و گرفتن اقامت را به ثمر برسانند. مهاجرت از طریق Un کشور چک را یک روش پر دردسر بدانید. در نظر داشته باشید که شرایط مهاجرت به کشور چک از سوی اداره مهاجرت کشور چک به روز رسانی می‌شود.



یکی از راه های اخذ اقامت کشور چک از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت است که به جرأت می‌توان گفت بهترین روش برای ورود به این کشور محسوب می‌شود. در این روش متقاضی اقامت کشور چک با ثبت شرکت در این کشور می‌تواند اقامت این کشور را فراهم سازد. میانگین سرمایه برای ثبت شرکت در کشور چک به طور کلی 50 هزار یورو برآورد شده است که البته این رقم کف سرمایه بوده و قاعدتاً شما نیاز به سرمایه های تکمیلی نیز خواهید داشت. فرد پس از گذشت 5 سال می‌تواند اقامت دائم این کشور را برای خود کسب نماید. عموماً هزینه‌ای که برای سرمایه گذاری خوب در کشور چک در نظر گرفته می‌شود بین 100 هزار الی 150 هزار یورو برآورد شده است؛ با این سرمایه، طرح توجیه اقتصادی شما در بهترین وضعیت قرار می‌گیرد و موفقیت بیشتری نیز در این زمینه لحاظ می‌شود.

شما برای ثبت شرکت در کشور چک نیاز به اخذ گواهی عدم سو پیشینه دارید و این موضوع بسیار مهم است. ثبت شرکت در کشور چک مزایای زیادی دارد. اقامت کشور چک برای ایرانیان با ثبت شرکت بسیار عالی است.

اول اینکه فردمی‌تواند مالکیت صد در صد بدون نیاز به شریک محلی داشته باشد، این روال سبب می‌شود که دردسر شما در اقامت این کشور کم تر شود. مورد بعدی این است که دسترسی به تمام نواحی اروپای شینگن برای مسافرت و تجارت و همینطور اقامت طولانی مدت فراهم می‌شود و امکان درخواست اقامت دائم پس از 3 سال به وجود می‌آید.

شما 5 سال پس از اخذ اقامت دائم این کشور می‌توانید درخواست پاسپورت دهید. در نظر داشته باشید که در این روش می‌توانید افتتاح حساب شرکتی و شخصی نیز داشته باشید و همینطور استفاده از مارک تجاری اروپایی نیز برای شما فراهم می‌شود. قوانین تجاری و گمرکی در داخل اتحادیه اروپا برای شما آزاد در نظر گرفته می‌شود. در نظر داشته باشید که برای ثبت شرکت در این کشور، فرد باید یک طرح اقتصادی قوی داشته باشد، طرح وی می‌بایست با ارزیابی های مالی کشور چک سازگار باشد. اینطور که مشخص شده است در کشور چک شرایط برای سرمایه گذاری کوچک نیز فراهم شده است و افراد می‌توانند در این زمینه بسیار موفق ظاهر شوند. سرمایه گذاری در این کشور بر اساس نوع بودجه افراد می‌تواند به سه شکل صورت بگیرد اما افراد اغلب روش ثبت شرکت با مسئولیت محدود را بهتر می‌دانند؛ در این روش شما باید هدف کوچک و یا متوسطی داشته باشید و حداقل دو نفر را نیز استخدام کنید. کار در کشور چک با قوانین و شرایط مخصوص به خود همراه است.


طبق قانون ازدواج در کشور چک، شرایط به این صورت است که اگر شما با یک فرد از تبعه کشور چک ازدواج نمایید، هیچ محدودیتی در مورد دادن اقامت این کشور برای شما وجود ندارد. در صورتی که قصد دارید اقامت دائم این کشور را اخذ کنید باید حدود 5 الی 6 سال از زندگی مشترک شما گذشته باشد؛ توجه داشته باشید که ازدواج به هیچ عنوان نباید سوری باشد و هر دو طرف باید با مدارک مشخصی ثابت نمایند که ازدواج واقعی صورت گرفته است. برای دریافت ویزا نیاز است که مدارک هویتی به سفارت ارائه دهید و همان‌طور که گفته شد باید مدارکی دال بر واقعی بودن ازدواج نیز ارائه شود. زمانی که فرد با یک شخص از تبعه کشور چک ازدواج می‌کند از تمام مزایای یک شهروند مانند تحصیل رایگان و همین‌طور اجازه کار تمام وقت برخوردار می‌شود.

نکات مهم در زمینه ازدواج در کشور چک از قرار زیر است:

1- افراد باید از نظر درآمد وضعیت خوبی داشته باشند نامه تمکن مالی از دسته موارد بسیار مهمی است که باید به طور دقیق مورد ارزیابی قرار بگیرد.

2- افراد باید از نظر سنی بالای 18 سال باشند و تفاوت سن زن و مرد نیز نباید از 15 سال بیشتر باشد

3- نحوه آشنایی باید به طور دقیق ارزیابی شود و نیاز است که مشخص شود افراد در چه زمان و مکانی با هم آشنا شده‌اند

4- در طول سه سال زندگی افراد با یکدیگر مورد ارزیابی قرار می‌گیرید تا مشخص شود که آیا زندگی آن‌ها در یک مسیر واقعی پیش می‌رود یا خیر

5- در صورتی که در طول زندگی با همسر خود صاحب فرزند شوید شرایط برای اخذ اقامت دائم این کشور به مراتب آسان‌تر و سریعتر می‌شود. در نظر داشته باشید که شما به محض ورود به کشور چک می‌بایست به فکر درآمدزایی باشید و این موضوع از اهمیت زیادی برخوردار است.


اعطای تابعیت از طریق تولد در این کشور از طریق سیستم خون صورت می‌گیرد به این صورت که فرزند متولد شده باید از پدر و مادر با تابعیت جمهوری چک باشد تا فرزند بتواند تابعیت این کشور را اخذ کند. در نظر داشته باشید که سیستم خاک در این کشور دسته بندی های خاصی دارد به عنوان مثال اگر فرد در خاک جمهوری چک متولد شده باشد در صورتی که پدر و مادر او تابعیت نداشته باشند، او تحت شرایطی می‌تواند تابعیت این کشور را اخذ نماید، به طور کلی سیستم تولد در این کشور کمی سختگیرانه است.

پناهندگی در جمهوری چک به منظور دفاع از جان و مال صورت می‌گیرد و در شرایطی است که افراد دیگر نمی‌توانند در کشور خود زندگی کنند، به آن‌ها اجازه‌ی پناهندگی داده می‌شود. امنیت در جمهوری چک به طور خوب و جدی دیده می‌شود؛ شما برای پناهندگی در این کشور در ابتدا درخواست می‌دهید، درخواست شما به طور دقیق ارزیابی می‌شود تا مشخص شود که شرایط پناهندگی در این کشور برای شما فراهم است یا خیر. در این کشور واحدهای حامی زیادی وجود دارند که می‌توانند در این مسیر به شما کمک نمایند. از یاد نبرید که پناهندگی در جمهوری پروسه ای زمان‌بر است و در این دوره شما باید در کمپ ها اسکان داشته باشید. 


شما برای اخذ ویزای تحصیلی جمهوری چک راه های مختلفی پیش رو دارید. برخی از دانشگاه های این کشور برای پذیرش یک سری آزمون های ورودی برگزار می‌کنند و شما می‌بایست پیش از پذیرش در این آزمون ها شرکت نمایید. در نظر داشته باشید که ویزای کوتاه مدت این کشور، به شما اجازه می‌دهد اطلاعات خود در زمینه انواع دانشگاه های جمهوری چک را کامل کنید.

مدارکی که برای اخذ ویزای تحصیلی جمهوری چک نیاز است از قرار زیر است:

افراد باید اصل دعوتنامه رسمی برای مدارس و کالج ها را ارائه دهند. در واقع زمانی که شما مدارک خود را برای دانشگاه مورد نظر ارسال می‌کنید از سوی دانشگاه برای شما نامه ای ارسال می‌شودکه در آن قید شده است که پذیرش شما با موفقیت صورت گرفته است.

شما باید اصل پاسپورت خود را ارائه دهید و پاسپورت شما باید معتبر باشد. افراد باید 6 قطعه عکس 3 در 4 برای سفارت جمهوری چک صادر نمایند و تصاویر باید با چهره فعلی آن‌ها سازگار باشد.

افراد باید کپی از بلیط هواپیما به مقصد شهری که دانشگاه در آن واقع شده است، ارائه دهند

در نظر داشته باشید که کپی سند پرداختی بسیار مهم است.

آزمایش های پزشکی و گواهی سلامت افراد نیز بسیار مهم بوده و باید به زبان زبان انگلیسی ترجمه شود.

نیاز است که تمام صفحات شناسنامه متقاضی به تأیید دادگستری ارائه شود.

مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی نیز می‌بایست به زبان انگلیسی ترجمه و ارائه شود. 

برای ورود به مقطع دکترا افراد باید مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد نیز داشته باشند.

نیاز است که دانشجو پرینت مالی مبنی بر روشن شدن وضع مالی دانشجو فراهم سازد.

حضور در سفارت چک از دیگر موارد ضروری است چرا که نیاز به مصاحبه حضوری افراد است.

تحصیل در این کشور ارزان است می‌تواند آینده خوبی برای شما فراهم سازد.

برای اخذ اقامت جمهوری چک از طریق کاری باید متقاضی با یکی از شرکت های کاریابی اروپایی مکاتبه نماید. چناچنه از نظر تخصص ویژه و مهارت خاصی داشته باشید کارفرما به عنوان اسپانسر برای شما دعوتنامه ارسال می‌کند. در نظر داشته باشید که این قاعده کلی اخذ ویزای کار در عضو اتحادیه اروپا است و در مورد جمهوری چک نیز صدق می‌کند. کار در جمهوری چک به طور روتین وجود دارد و این کشور هر ساله با کمبود نیروی کاری همراه است اما باید بدانید که افراد بدون داشتن سابقه و مهارت کاری کافی نمی‌توانند ورود به بخش درآمدزایی در این کشور داشته باشند.

برنامه ای در جمهوری چک به نام کارت آبی وجود دارد که برای افراد خارجی صادر می‌شود؛ افراد به واسطه این کارت می‌توانند ورود به شغل مورد نظر داشته باشند.


کسانی که ویزای سرمایه گذاری جمهوری چک را انتخاب کرده‌اند در اخذ ویزای همراه می‌توانند سریع‌تر از سایر افراد باشند. اینطور که شواهد نشان می‌دهد اگر قصد دارید که همسر و فرزندان خود را نیز با خود همراه کنید در ابتدا خود باید به مدت 6 ماه در این کشور زندگی کنید. شایان ذکر است که افراد برای اخذ ویزای سرمایه گذاری این کشور باید بودجه مشخصی داشته باشند. اینطور که مشخص شده است اگر فردی بخواهد ویزای کاری جمهوری چک را اخذ نماید باید از نظر سابقه کاری نیز وضعیت خوبی داشته باشد و به این ترتیب نیز شرایط برای اخذ ویزای کار او فراهم می‌شود. اخذ ویزای همراه جمهوری چک برای کسانی که به قصد تحصیل وارد این کشور شده اند نیز فراهم شده است اما باید این اصل را در نظر داشته باشید که همراه شما مادامی که شما در این کشور زندگی می‌کنید اجازه ورود خواهد داشت؛ در غیر این صورت باید شرایط دیگری ارزیابی شود.ثبت شرکت در کشور چک نیز می‌تواند منجر به اقامت همراه شود.

برای اخذ ویزای توریستی جمهوری چک باید مدارک لازم را در نظر داشته باشید.

افراد باید شناسنامه ایرانی داشته باشند، نیاز است که گذرنامه فرد نیز اعتبار 6 ماه داشته باشد، کپی از صفحات یک تا 5 گذرنامه و همینطور صفحاتی که در آن مهر ویزا خورده است بسیار مهم است

افراد باید سه قطعه عکس رنگی ارائه دهند، عکس باید با چهره فعلی شما شباهت داشته باشد. در نظر داشته باشید که این عکس بر روی برچسب ویزا چاپ می‌شود.

نیاز است که اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی نیز ارائه شود.

برای کارمندان بخش دولتی نیاز به ترجمه آخرین حکم کارگزینی است. برای کارمندان بخش خصوصی نیاز است که گواهی اشتغال به کار ارائه شود. در صورتی که صاحب شرکت خصوصی هستند باید ترجمه روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه شرکت به زبان انگلیسی نیز ارائه شود. در صورتی که دانشجو باشید می‌بایست کارت بین‌المللی دانشجویی و یا کارت عضویت هیئت علمی ارائه شود.

برای مشاغل آزاد نیز نیاز به ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی است. در بررسی های اخیر مشخص شده است که افراد باید اسنادی ارائه دهند که وضعیت شغلی افراد را به خوبی مشخص سازد.

نیاز است که مشروح عملیات اخرین ماه حساب بانکی شخصی ارائه شود. در نظر داشته باشید که شما نیاز به دو سری کپی از اصل مدارک خواهید داشت.

در صورت لزوم باید فاکتور پرداخت شده هتل نیز ارائه شود.

ویزای توریستی جمهوری چک 90 روزه است و غیر قابل تمدید می‌باشد.

کار در کشور چک دسته‌بندی های مشخصی دارد و مهاجرت به این کشور نیز به صورت حتم نیاز به ویزای مربوطه دارد.

شما می‌توانید یک طرح کاری به جمهوری چک ارائه دهید؛ دولت این کشور ارزیابی می‌کند که آیا شرایط شما برای اخذ ویزای این کشور در زمینه کارآفرینی فراهم است یا خیر. در صورتی که همه چیز فراهم باشد شرایط برای اخذ ویزای کارآفرینی اقدام می‌کنید؛ از یاد نبرید که ویزای کارآفرینی این کشور موقت است و پس از آن نیاز است که برای اقامت دائم تلاش کنید.

شهر پراگ پایتخت جمهوری چک است و در مرکز قاره اروپا قرار دارد. این شهر به طور کلی دارای رودخانه‌ای زیبا و شگفت انگیز است که قدمت زیادی دارد. یکی از دلایلی که افراد این شهر را برای زندگی انتخاب می‌کنند آب و هوای معتدل است. آب و هوای این شهر بسیار عالی است و ایرانیان پراگ را یک انتخاب عالی برای زندگی می‌دانند. این شهر دارای سیستم دانشگاهی بسیار معتبر و همینطور سیستم حمل و نقل عالی است. در نظر داشته باشید که در این منطقه دیدنی های وسیعی وجود دارد. شهر بوهم یک سرزمین بسیار زیبا در جمهوری چک است که در بخش غربی چک واقع شده است. این شهر زیبا در قلمرو امپراتوری روم قرار دارد و به طور کلی برای زندگی کمی عجیب است. این شهر مهاجران کمی دارد اما از نظر رشد زندگی موفق بوده است. شهر بلژن از دیگر شهرهای جمهوری چک است که در بخش غرب این کشور واقع شده است؛ این کشور به طور کلی دارای سیستم های صنعتی وسیعی است که توانسته در دنیا شهرت پیدا کند
ویزای جمهوری چک به سه دسته کوتاه مدت، بلند مدت و دائمی تقسیم شده است. ویزای کوتاه مدت این کشور 90 روزه است و غیر قابل تمدید می‌باشد. ویزای بلند مدت جمهوری چک بیش از 90 روز اعتبار دارد و دسته سوم که ویزای نوع D است به ویزایی گفته می‌شود که برای اقامت دائم این کشور در نظر گرفته شده است.

برای اخذ اقامت جمهوری چک نیاز است که در ابتدا ویزای این کشور را اخذ نمایید، لازم به ذکر است که اقامت دائم پس از 3 الی 5 سال زندگی و پاسپورت جمهوری چک پس از 10 سال صادر می‌شود.

با داشتن پاسپورت جمهوری چک می‌توانید مانند یک شهروند از تبعه جمهوری چک از مزایا و خدمات شهری برخوردار شوید. زندگی در این کشور از نظر هزینه برای شما ارزان‌تر می‌شود و همینطور اجازه تحصیل و بهداشت رایگان خواهید داشت.


مطالب مرتبط