kyrgyzstan
کشور قرقیزستان

مهاجرت به قرقیزستان

موسسه حقوقی مهاجرت تحصیلی GO2TR- لوگو - Logo

مهاجرپذیری شهر بیشکک، در کشور قرقیزستان که پایتخت زیبای این کشور است روز به روز بیشتر می‌شود. این شهر در دامنه کوه تیان واقع شده است و دارای دیدنی های بسیار وسیعی است. این شهر زیبا به طور کلی دارای جاذبه های تفریحی و گردشی فراوانی بوده و مسافران زیادی برای تفریح این شهر را انتخاب می‌کنند. میزان مهاجرپذیری این شهر نسبت به سایر شهرها بیشتر اعلام شده است. میزان مهاجرپذیری کشور قرقیزستان نسبت به کشورهای همسایه 12 درصد بیشتر شده است؛ البته هنوز هم ویزای توریستی این کشور رتبه بیشتری نسبت به سایر کشورها دارد. در صورتی که سه سال با همسر خود زندگی مشترک ( در یک آدرس یکسان) داشته باشید، می‌توانید درخواست خود برای اقامت دائم کشور قرقیزستان را ارائه دهید و همینطور نیاز است که بتوانید ثابت کنید قصد ادامه زندگی دارید. در صورتی که صاحب فرزند شده باشید این مسیر برای شما هموارتر پیش می‌رود و موفق تر خواهید بود. شما برای پناهندگی به قرقیزستان می‌بایست شرایط زیادی را مد نظر قرار دهید. پناهندگی به این کشور اصلاً کار ساده‌ای نبوده و قطعا مشکلات زیادی را رقم می‌زند. در این روش، اول می‌بایست علت انتخاب روش پناهندگی مشخص باشد، یعنی شما می‌بایست عمق فاجعه را با مدارک و اسناد ارائه دهید و دولت قرقیزستان را قانع کنید که شما در کشور خود در خطر قرار دارید. تحصیل در مقطع لیسانس در این کشور 4 سال به طول می‌انجامد و افراد باید به ریزنمرات خود اهمیت دهند زیرا برای ورود به مقطع بالاتر وجود ریزنمرات خوب می‌تواند بسیار تأثیرگذار باشد. مقطع فوق لیسانس در این کشور دو سال به طول می‌انجامد و در نهایت نیز باید یک دفاعیه را بگذرانید، برای ورود به دکترا نیاز به رزومه تحصیلی بسیار قوی دارید. ویزای سرمایه گذاری کشور قرقیزستان از سوی دولت این کشور به سادگی صادر می‌شود و دولت کشور قرقیزستان برای اتمام برخی از پروژه های دولتی خود این مسیر را بسیار دقیق در نظر گرفته است؛ شایان ذکر است که ویزای سرمایه گذاری کشور قرقیزستان برای کسانی که از نظر بودجه وضعیت خوبی دارند صادر می‌شود در صورتی که گردش مالی شما بالا نباشد این گزینه مناسب نخواهد بود.

کشور قرقیزستان یک کشور در قاره آسیا است. این کشور با قزاقستان، ازبکستان، تاجیکستان و چین مرز مشترک دارد. اولین مردمی که وارد این کشور شدند ایرانیان بودند به این ترتیب آمارها نشان می‌دهد که بیشترین گروهی که به کشور قرقیزستان مهاجرت می‌کنند نیز ایرانیان هستند و شما در سفر به این کشور هم‌زبانان زیادی خواهید یافت. البته اقوام ترک و روس نیز در این کشور زندگی می‌کنند به این ترتیب زبان روسی از دسته زبان های مشهوری است که در کشور قرقیزستان دیده می‌شود. در کشور قرقیزستان اقوام متنوعی زندگی می‌کنند و فرهنگ و نژادهای متنوعی در این کشور دور هم زندگی کرده و سطح فرهنگ در این زمینه بسیار بالا است. مردم بسیار علاقه به اسب سواری و تیراندازی دارند و به طور کلی طبیعت چشم نواز کشور قرقیزستان سبب شده است که تبدیل به یکی از کشورهای قدرتمند در دنیا شود. کشور قرقیزستان به ایران بسیار نزدیک است و این موضوع سبب شده است که یکی از مقصدهای گردشگری بسیار عالی برای ایرانیان باشد. افرادی که عاشق طبیعت هستند در سفر به این کشور می‌توانند یک فضای مطمئن و امن برای خود فراهم سازند. مهاجرپذیری شهر بیشکک در کشور قرقیزستان که پایتخت زیبای این کشور است روز به روز بیشتر می‌شود. این شهر در دامنه کوه تیان واقع شده است و دارای دیدنی های بسیار وسیعی است. این شهر زیبا به طور کلی دارای جاذبه های تفریحی و گردشی فراوانی بوده و مسافران زیاد برای تفریح این شهر را انتخاب می‌کنند. میزان مهاجرپذیری این شهر نسبت به سایر شهرها بیشتر اعلام شده است.

آمار مهاجرانی که کشور قرقیزستان را برای زندگی انتخاب می‌کنند، نسبت به سایر کشورها بیشتر است. بیشترین گروه مهاجرتی به کشور قرقیزستان، با هدف گشت و گذار و بازدید توریستی هستند. شما برای این‌که بتوانید در مهاجرت به کشور قرقیزستان یک سری اصول را رعایت نمایید در ابتدا می‌بایست آمار مهاجران به این کشور را ارزیابی کنید، اول اینکه در مهاجرت به کشور قرقیزستان می‌بایست فضای بومی این کشور بررسی شود، بیشترین میزان آمارهای مهاجرتی به این کشور در پایتخت دیده می‌شود و علت آن وجود فضای تحصیلی خوب است؛ بسیار مهم است که شما بتوانید در یک محیط خوب به زندگی و تحصیل مشغول شوید، در این زمینه رشد جمعیت بیشتر از 25 درصد اعلام شده است. آمار مهاجرانی که کشور قرقیزستان را برای کار انتخاب کرده‌اند نیز در سال جدید بیشتر شده است، این کشور به طور حتم توانسته وضعیت مهاجرتی را بهبود بخشد.

میزان رضایت مهاجران از کشور قرقیزستان این روزها بیشتر اعلام شده است. یک دلیل مهم آن، وجود سیستم های بیمارستانی قدرتمند در کشور قرقیزستان است که در سایر کشورهای همسایه و هم رده کمتر دیده می‌شود. در این کشور سیستم بیمه و بهداشت و درمان بسیار قدرتمند ظاهر شده است و مشخص است که افراد برای زندگی آسان در کشور قرقیزستان می‌بایست سعی کنند جنبه های بهداشت و درمان را نیز مدنظر قرار دهند. کشور قرقیزستان یک کشور بسیار قدرتمند در زمینه بیمه و خدمات بهداشتی بوده و کودکان از سنین کم در مدارس بیمه می‌شوند. وضعیت کار نیز در کشور قرقیزستان بهبود یافته است. مورد دیگر که سبب شده است میزان مهاجرت به کشور قرقیزستان بیشتر شود، در زمینه تحصیل است. وضعیت تحصیلی در کشور قرقیزستان در سال های گذشته خوب نبود و همین موضوع سبب شده بود که میزان مهاجرت به این کشور کاهش داشته باشد اما امروزه این وضعیت بهبود یافته است و دانشگاه های معتبری در کشور قرقیزستان دیده می‌شود که توانسته وضعیت تحصیلی را بهتر نماید. کشور قرقیزستان به طور کلی از نظر همکاری های اقتصادی نیز بسیار رشد کرده و وضعیت اقتصادی را بسیار توسعه داده است. ویزای کاری کشور قرقیزستان نیز بسیار پرطرفدار است؛ با وجود این که میزان درآمدزایی در کشور قرقیزستان کمتر از قبل است اما ویزای کاری این کشور رشد بهتری داشته است و مشخص است که کشور قرقیزستان یکی از بهترین کشورهایی است که توانسته مسیر برای ورود به شغل را بازتر نماید.

یکی از بهترین روش های مهاجرت به کشور قرقیزستان از طریق سرمایه‌گذاری است. افرادی که در مسیر سرمایه گذاری کار می‌کنند، خود می‌بایست یک سری اصول را مد نظر قرار دهند. سرمایه های دولتی در کشور قرقیزستان بر اساس بودجه‌های مشخصی دنبال می‌شود، اگر شما قصد دارید ورود به سرمایه گذاری داشته باشید ثبت شرکت یک انتخاب مطمئن است، در این کشور شرکت های ایرانی زیادی مشغول به کار هستند و این مسیر مشخص ساخته است که مهاجرت سرمایه گذاری به کشور قرقیزستان می‌تواند یک تصمیم صحیح باشد. شرایط اقامت در کشور قرقیزستان به طور دقیق فراهم شده است. یکی از روش های بسیار آسان ثبت شرکت در کشور قرقیزستان به صورت مسئولیت محدود است. روش دیگری که در مهاجرت به کشور قرقیزستان بسیار عالی است از طریق تحصیل است، تحصیل در این کشور با امکانات خوبی همراه است؛ تحصیل در کشور قرقیزستان می‌تواند به صورت غیر حضوری نیز صورت بگیرد و همینطور اجازه کار نیز به شما داده می‌شود در هر صورت کار و تحصیل در کشور قرقیزستان به طور حتم آینده خوبی را برای شما فراهم می‌سازد.

یکی از روش های مهاجرت به کشور قرقیزستان از طریق ازدواج است؛ ازدواج در این کشور نیاز است که در یک چهارچوب قانونی صورت بگیرد و همینطور شرایط و مدارک زن و مرد به طور دقیق مشخص باشد. نیاز است که افراد مدارک صحیحی داشته باشند و ازدواج در یک چهارچوب واقعی پیش برود. در نظر داشته باشید که ارتباط گیری افراد در زمینه کاری بسیار مهم است و وضعیت درآمد هر دو شخص می‌بایست خوب و قابل قبول باشد. در این روش افراد پس از سه سال زندگی می‌توانند امید به اقامت دائم کشور قرقیزستان داشته باشند. اقامت کشور قرقیزستان برای ایرانیان می‌تواند در زمینه خرید خانه در کشور قرقیزستان و گرفتن اقامت به صورت مستقیم صورت بگیرد. تابعیت تولد کشور قرقیزستان یکی از روش هایی است که برای فرزند تازه متولد شده دیده می‌شود، در این کشور سیستم اعلام شده، خون است اما شرایط برای اعمال سیستم خاک نیز زیاد دیده می‌شود اما در موارد خاص. پناهندگی به کشور قرقیزستان را یک روش بسیار دشوار و خطرناک در نظر داشته باشید و بدانید که در این روش قطعاً مشکلات زیادی پیش روی شما خواهد بود، بهتر است در این زمینه منطقی باشید، این کشور فضا برای پناهندگی را بسیار محدود کرده است. بررسی هویت و دلیل انتخاب روش پناهندگی از اهمیت زیادی برخوردار است. ویزای کار کشور قرقیزستان یکی از گزینه هایی است که اگر افراد از نظر تخصص وضعیت خوبی داشته باشند بسیار عالی خواهد بود. ویزای کاری این کشور به طور کلی برای کسانی مورد استفاده قرار می‌گیرد که سابقه کاری خوبی دارند. ویزای تحصیلی کشور قرقیزستان نیز یک گزینه بسیار آسان و مطلوب برای جوانان است، چراکه پذیرش در دانشگاه‌های این کشور کار ساده‌ای بوده و به دشواری سایر دانشگاه کشورهای دیگر نیست. ویزای سرمایه گذاری کشور قرقیزستان از سوی دولت این کشور به سادگی صادر می‌شود و دولت کشور قرقیزستان برای اتمام برخی از پروژه های دولتی خود این مسیر را بسیار دقیق در نظر گرفته است؛ شایان ذکر است که ویزای سرمایه‌گذاری کشور قرقیزستان برای کسانی که از نظر بودجه وضعیت خوبی دارند صادر می‌شود در صورتی که گردش مالی شما بالا نباشد این گزینه مناسب نخواهد بود. در ویزای سرمایه گذاری می‌توانید به سراغ ثبت شرکت و یا خرید اوراق بروید. ویزای توریستی کشور قرقیزستان نیز یکی از روش هایی است که به شما اجازه می‌دهد وارد خاک کشور قرقیزستان شوید و در این زمینه یک سری دسته بندی ها را لحاظ کنید. در هر صورت ویزای توریستی این کشور یک اقامت موقت محسوب می‌شود و می‌تواند یک انتخاب خوب برای بررسی شرایط کار و زندگی در کشور قرقیزستان باشد.

یکی از روش های سرمایه گذاری در قرقیزستان ثبت شرکت است. در ثبت شرکت در این کشور می‌بایست در ابتدا هدف کاری شرکت مشخص باشد، شما می‌بایست حداقل 30 درصد از سرمایه مورد نیاز شرکت را در ابتدا پرداخت کنید و همینطور نیاز است که بتوانید مسیرهای سرمایه گذاری دقیق و روتین را نیز ارزیابی کنید. ثبت شرکت در قرقیزستان برای افرادی که مهارت های مدیریتی دارند فراهم شده است. اینطور که شواهد نشان می‌دهد، سرمایه گذاری در این کشور می‌تواند منجر به اقامت دائم شود. نیاز است که نام شرکت و مکان شرکت مشخص باشد و نیاز است که نوع کار شرکت در زمینه محصول و یا خدمت نیز مشخص باشد.

مبرهن است که تنها ازدواج با یک فرد از تبعه کشور قرقیزستان منجر به اقامت این کشور نمی‌شود و شما باید یک سری اصول و قواعد را رعایت نمایید. در اولین گام باید ثابت نمایید که ازدواج را یک بهانه برای ورود به خاک کشور قرقیزستان در نظر نگرفته‌اید و باید مدارک و شواهد زیادی نیز در این زمینه ارائه دهید و باید مدارک شما باید با هم همخوانی داشته باشد. مثلاً اگر با هم نامزد بوده‌اید، عکس و فیلم در این زمینه می‌تواند بسیار سودمند و کمک کننده باشد. مورد دیگر این است که افراد می‌بایست از پس هزینه زندگی خود و همسر آینده خود بر‌آیند؛ این اصل بسیار مهم بوده و نیاز به ارائه نامه تمکن مالی است شما به واسطه ازدواج با اتباع کشور قرقیزستان از خدمات زیر برخوردار خواهید شد: حق برخورداری از اقامت در کشور قرقیزستان را دارید. شما می‌توانید از خدمات آموزش این کشور برخوردار شوید و همینطور می‌توانید به کسب تابعیت و شهروندی کشور قرقیزستان نیز دست یابید. این امکان برای شما فراهم می‌شود که از خدمات مالی در این کشور از جمله کارت بانکی و اخذ وام نیز برخوردار شوید. به شما اجازه ورود به کار تمام وقت و یا پاره وقت داده می‌شود و نیازی به اخذ ویزای برای کشورهای ثالث نخواهید داشت. همینطور امکان استفاده از خدمات رفاهی و کاری و حق بازنشستگی و بیمه را خواهید داشت و درمان رایگان هم برای شما فراهم می‌شود. در صورتی که سه سال با همسر خود زندگی مشترک ( در آدرس یکسان) داشته باشید، می‌توانید درخواست خود برای اقامت دائم کشور قرقیزستان را ارائه دهید؛ در صورتی که صاحب فرزند شده باشید، این مسیر برای شما هموارتر پیش می‌رود و موفق‌تر خواهید بود. خوشبختانه مسیر برای زندگی در کشور قرقیزستان به طور جدی برای افراد فراهم شده است و مشخص است که دولت این کشور نیز ویزای ازدواج را در کمتر از دو ماه در اختیار افراد قرار می‌دهد.

تولد فرزند در قرقیزستان در صورتی که شرایط زیر حاکم باشد می‌تواند منجر به اخذ اقامت این کشور شود: در صورتی که فرزند از پدر و مادر از تبعه قرقیزستان متولد شود تابعیت فرزند نیز برای کشور قرقیزستانی خواهد بود. در صورتی که فرد در خاک قرقیزستان از پدر و مادر بدون تابعیت متولد شود اما پدر و مادر اقامت قانونی این کشور را داشته باشند به عنوان تبعه این کشور محسوب می‌شود. در صورتی که افراد در خارج از خاک قرقیزستان از والدین بدون تابعیت متولد شود در صورتی که به کودک تابعیت کشوری که در آن متولد شده، ارائه نشده باشد، می‌تواند درخواست برای تابعیت قرقیزستان داشته باشد و دولت طبق یک سری مسائل اقامت این کشور را برای وی صادر می‌کند. در نظر داشته باشید که اگر فرد در خاک قرقیزستان متولد شده باشد و والدین او نیز اقامت دائم و قانونی این کشور را داشته باشند اما تبعه کشور دیگری باشند می‌توان درخواست تابعیت قرقیزستان را برای کودک درخواست نمود و دولت تصمیم می‌گیرد که آیا به او تابعیت این کشور را ارائه دهد یا خیر. در صورتی که پدر و مادر از طریق پناهندگی وارد قرقیزستان شده باشند و درخواست اقامت دائم و تابعیت داده باشند و در همین بین در خاک این کشور صاحب فرزند شوند نیز تابعیت این کشور به فرزند آن‌ها داده می‌شود. در نظر داشته باشید که نوزادی که در خاک قرقیزستان متولد شده باشد و از سوی پدر و مادر خود رها شده باشد نیز طبق صلاح‌دید دولت می‌تواند تابعیت این کشور را اخذ کند.

شما برای پناهندگی به قرقیزستان می‌بایست شرایط زیادی را مد نظر قرار دهید: اول این‌که می‌بایست علت انتخاب روش پناهندگی مشخص باشد یعنی شما می‌بایست عمق فاجعه را با مدارک و اسناد ارائه دهید و دولت قرقیزستان را قانع کنید که در کشور خود در خطر هستید. پناهندگی در قرقیزستان دردسر زیادی دارد و اگر افراد نتوانند از پس مشکلات در این زمینه بر‌آیند دچار مشکل می‌شوند. ورود از این طریق، به این صورت است که فرد می‌بایست پس از ورود به خاک قرقیزستان درخواست پناهندگی به کشور قرقیزستان را ارائه دهد و در این زمینه نیاز است که یک فرم پر شود. نیاز است که هویت افراد به طور دقیق ارزیابی شود و همینطور نیاز است که مدارک کافی در اثبات درخواست افراد نیز به شکل دقیق و صحیح مورد ارزیابی قرار بگیرد. نیاز است که مراحل انگشت نگاری به طور دقیق دنبال شود و مصاحبه با فرد متقاضی نیز باید به طور دقیق صورت بگیرد. ارزیابی ها نشان می‌دهد که انجام آزمایش های سلامت فیزیکی و روحی بسیار مهم بوده و فرد باید دوره های یادگیری زبان را نیز به طور دقیق بگذراند. در این زمینه یک سری اصول به طور دقیق وجود دارد. بانوان تنها و یا صاحب فرزند اولویت بیشتری دارند و دولت سعی می‌کند کار این گروه را سریع‌تر پیش ببرد. در صورتی که فرد پرونده قضایی داشته باشد و یا دلیل وی برای انتخاب روش پناهندگی درست نباشد، شانس کمی در اخذ پناهندگی قرقیزستان خواهد داشت.

تحصیل در قرقیزستان یک روش بسیار خوب محسوب می‌شود و جوانانی که از نظر مالی در وضعیت خوبی نیستند نیز می‌توانند این روش را انتخاب نمایند. در این زمینه شما در ابتدا باید در یکی از دانشگاه های قرقیزستان پذیرفته شوید، پذیرش در رشته های مهندسی به طور کلی راحت تر از رشته های پزشکی است. در نظر داشته باشید که ورود به رشته‌های پزشکی در این کشور، آغاز یک مسیر بسیار روشن برای آینده شما خواهد بود. شما در ابتدا رزومه تحصیل و مدارک دیپلم خود را به دانشگاه های مختلف ارسال می‌کنید، دانشگاه مورد نظر مدارک و شرایط شما را ارزیابی می‌کند در صورتی که ریزنمرات شما خوب باشد نیاز به شرکت در آزمون نبوده و به صورت مستقیم پذیرش می‌شوید و در صورتی که از نظر مالی وضعیت خوبی نداشته باشید نیز یک سری سیاست های اقتصادی از سوی این دولت برای شما مد نظر قرار می‌گیرد. هزینه تحصیل در قرقیزستان بین 2000 الی 3000 دلار در سال اعلام شده است؛ این هزینه ها بر حسب نوع رشته و دانشگاه ارزیابی شده است. تحصیل در مقطع لیسانس در این کشور 4 سال به طول می‌انجامد و افراد باید به ریزنمرات خود اهمیت دهند زیرا برای ورود به مقطع بالاتر، وجود ریزنمرات خوب می‌تواند بسیار تأثیرگذار باشد. مقطع فوق لیسانس در این کشور دو سال به طول می‌انجامد و در نهایت نیز باید یک دفاعیه را بگذرانید. وجود رزومه تحصیلی قوی در این زمینه می‌تواند بسیار سودمند باشد. خوشبختانه در قرقیزستان داشتن رزومه تحصیلی بالا به نوبه خود یک امتیاز عالی برای ورود به کار است. ضمن تحصیل در قرقیزستان می‌توانید به مدت 10 الی 30 ساعت در هفته کار کنید. مهاجرت تحصیلی در قرقیزستان روشی است که می‌تواند ورود به کار و در نهایت اخذ ویزای کاری این کشور را راحت‌تر کند، ارزیابی ها نشان می‌دهد که به طور کلی ویزای تحصیلی این کشور در کمتر از 3 ماه صادر می‌شود؛ در صورتی که مدارک شما ناقص باشد زمانی در نظر گرفته می‌شود تا مدارک خود را تکمیل نمایید.

داشتن کارفرما در قرقیزستان بسیار مهم است و باید پیشنهاد کاری از سوی شرکت یا فرد صورت بگیرد. در نظر داشته باشید که داشتن کارفرما برای ورود به این کشور الزامی است. در صورتی که کارفرما سه ماه آگهی خود را اعلام کرده و کسی جذب نشده باشد، می‌تواند از یک فرد خارجی برای جذب نیرو استفاده نماید. متقاضی برای ورود به کار در قرقیزستان باید رزومه کاری قوی‌ای داشته باشد. به طور کلی در این کشور سه نوع قرارداد کاری وجود دارد: اولین گزینه قرارداد کاری بلند مدت است که در وضعیت نامحدود نیز اعلام می‌شود. این قرار به صورت شفاهی بین کارفرما و کارمند بسته می‌شود و برای یک سری مشاغل خاص است. گزینه دیگر قرارداد بلند مدت و ثابت است. این نوع قرارداد کاری مدت زمان خاصی برای افراد تعیین می‌کند؛ این سری از قراردادها از اعتبار بهتری برخوردار هستند. قرارداد سوم از نوع پروژه‌ای خاص است که مثلاً برای سد سازی استفاده می‌شود. بر اساس نوع قرارداد کاری افراد به توافق می‌رسند که پروژه‌ای را در بازرده زمانی مشخصی تحویل داده و تکمیل نمایند. اخذ ویزای کاری قرقیزستان کمی دشوار است و بهتر است که در ابتدا فکری به حال افزایش مهارت خود کرده و سپس به سراغ این روش بروید. شرایط و قوانین کار در قرقیزستان به این صورت است که اغلب کارمندان می‌بایست بیش از 38 ساعت در هفته مشغول به کار شوند. ساعات کاری تعیین شده برای نیروهای کاری در رده های سنی 16 الی 18 سال در هفته 36 ساعت اعلام شده است. در هر صورت حقوقی که به افراد داده می‌شود بر اساس نوع کار و میزان مهارت مورد نظر است. از یاد نبرید که به طور کلی شما با داشتن ویزای کاری قرقیزستان و همینطور سه سال کار در این کشور می‌توانید مسیر برای اقامت دائم را برای خود و همسر و فرزند خود فراهم سازید.

سرمایه گذاری یکی از بهترین روش هایی است که مهاجرت به قرقیزستان را از طریق همراه را آسان‌تر می‌کند، در این روش فرد اصلی سه ماه در قرقیزستان زندگی کرده و پس از سه ماه درخواست ویزای همراه ارائه می‌شود و همسر و فرزند وی می‌توانند مهاجرت در این مسیر را به طور دقیق و جدی پیش بگیرند.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی قرقیزستان از قرار زیر است: افراد باید شناسنامه ایرانی داشته باشند. نیاز به کپی از صفحه اول و دوم شناسنامه است. افراد می‌بایست گذرنامه معتبر داشته باشند. گذرنامه می‌بایست حتما از شش ماه بیشتر اعتبار داشته باشد. نیاز است که از صفحات اول و دوم گذرنامه مهر تهیه شده باشد. باید سه قطعه عکس رنگی با زمینه سفید ارائه شود؛ عکس رنگی در ابعاد 6 در 4 که کمتر از سه ماه قبل گرفته شده باشد. اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی نیاز است. برای کارمندان بخش دولتی نیاز به آخرین حکم کارگزینی است. برای کارمندان خصوصی نیاز به گواهی اشتغال به کار است. برای صاحبان شرکت های خصوصی نیاز به ترجمه رسمی شرکت به همراه رزومه شرکت به زبان انگلیسی بوده و باید دو سری کپی از اصل مدارک فارسی تهیه شود. برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه نیاز به کارت بین‌المللی دانشجویی و یا کارت عضویت هیئت علمی است نیاز است که پرینت حساب بانکی بر روی سربرگ رسمی بانک قرار بگیرد. ترجمه یک سند مالکیت با دو سری کپی از اصل مدارک فارسی به همراه بیمه مسافرتی باید ارائه شود.

افراد ورزشکار می‌توانند برای مهاجرت به قرقیزستان به صورت موقت از ویزای موقت استفاده نمایند. این ویزا به طور کلی فوری صادر می‌شود ویزای کارآفرینی از دیگر گزینه های مهم محسوب می‌شود و افراد باید در این مسیر طرح تجاری خوبی داشته باشند.

بیشکک یکی از شهرهای مهم قرقیزستان محسوب می‌شود. این شهر زیبا برای تحصیل و کار بسیار مناسب است. اینطور که شواهد نشان می‌دهد که این شهر برای زندگی از نظر هزینه بسیار عالی است و بیشترین میزان مهاجرت نیز به این کشور صورت می‌گیرد. هوای کوهستانی این شهر یکی از بهترین شرایطی است که در این کشور پیش روی افراد قرار می‌گیرد.

برای اخذ ویزای قرقیزستان می‌بایست در ابتدا بررسی کنید که کدام ویزا برایتان مناسب تر است و سپس اقدام کنید.

اخذ اقامت در قرقیزستان به طور کلی پس از 5 سال صورت می‌گیرد؛ البته در شرایطی، پس از 3 سال نیز می‌توانید اقامت دائم قرقیزستان را بدست آورید.

پاسپورت قرقیزستان پس از 10 سال صادر می‌شود؛ پاسپورت این کشور به طور کلی اعتبار زیادی دارد و با استفاده از آن می‌توانید به 71 کشور دنیا سفر کنید.

مطالب مرتبط