سوئد

اطلاعات کلی درباره سوئد

کشور سوئد در سال 2018 در لیست کشورهای رقابتی برای انواع محصولات قرار داشت. واحد پول در این کشور کرون اعلام شده است.

  • نام کشور (به عربی و لاتین): لاتین: Sweden عربی: اللغة السويدية
  • نوع حکومت و ساختار سیاسی: پارلمانی/ دموکراسی
  • زبان های رایج: انگلیسی ، سامی ، فنلاندی
  • واحد پول و معادل آن در هر دلار: کرون : معادل 0/12 دلار آمریکا
  • پیش شماره تلفن: ۰۰۴۶
  • تعداد کشورهای بدون نیاز به ویزا: 165
  • پایتخت: شهر استکهلم
  • زبان های رسمی: سوئدی
  • جمعیت: 10 میلیون نفر
  • منطقه زمانی: GMT +2 . UTC+1(CET)
  • دامنه اینترنتی: se.
  • رتبه تولید ناخالص: 53,442.01 USD سال 2018

سفر به سوئد، سفر به یک کشور اسکاندیناوی با هزاران جزیره ساحلی و دریاچه‌های درون مرزی، همراه با جنگل‌های بزرگ و کوه‌های یخ زده است.

سفر به سوئد

میانگین حقوق ماهانه خالص در کشور سوئد پس از مالیات 2208.28 یورو اعلام شده است.

زندگی در سوئد

در سال 2018 ایرانیان زیادی مهاجرت به کشور سوئد را انتخاب کردند این روال به دلیل شرایط کار و درآمدزایی خوب در سوئد است که با وجود هوای بسیار سردی که در این کشور وجود دارد باز هم مانع از مهاجرت به کشور سوئد نمی‌شود.

مهاجرت به سوئد

سوئد کشوری است که از نظر رفاهی دارای امکانات زیادی است و دائماً نام کشور سوئد در بین آمارهایی که از کشورهای مرفه جهان ارائه می‌شود، وجود دارد. این رفاه در تمام جوانب زندگی اجتماعی وجود دارد.

تحصیل در سوئد

سلام،من دانشجوی ارشد حقوق خصوصی دانشگاه علامه طباطبایی هستم،میخواستم بدونم امکان تحصیل در مقطع دکتری حقوق بین الملل در دانشگاه های سوئد وجود دارد یا خیر،و فقط در مقطع فوق لیسانس دانشجو پذیر هستند؟

2019-04-11 04:51:55

سلام‌‌ . آیا‌ سوئدنیروی کار قبول میکند؟ درصورت‌ امکان‌ بنده را‌ راهنمایی‌ بفرمائید ممنون. ۰۹۱۴۲۳۳۹۰۲۹

2019-04-23 00:59:57

سلام، وقت بخیر، من خانم هستم، از همسرم جدا شدم، پسرم 4سالشه، همراه پسرم قصد مهاجرت به سوید رو دارم،لطفا میشه بهترین راه رو بهم پیشنهاد کنید و اینکه از سمت شما چجوری میتونیم بریم سوید، 29 سالمه و لیسانس تربیت بدنی دانشگاه چمران اهواز رو دارم،، سپاس

2019-05-23 07:25:01

سلام دوست عزیز. چون شما دارای یک فرزند 4 ساله هستید احتمال ویزا شدنتون 50-50 هست اما میشه شانستون رو امتحان کرد و ما میتونیم از طریق پذیرش تحصیلی از دانشگاه برای شما اقدام کنیم. برای اطلاعات بیشتر با شماره های:02195119493/09981082046 تماس بگیرید. قدردان شما تیم اعزام go2tr.

2019-06-30 05:48:21

سلام وقت بخیر این جانب دانشجوی سال اخر کارشناسی مهندسی پزشکی هستم،ایا برای کارشناسی ارشد به این کشور میتونیم بریم یا حتی اقامت بگیریم؟و شرایط ورد چی هستش؟با تشکر از خدمات خوب شما عزیزان

2019-06-02 01:01:34

سلام دوست عزیز شما برای ادامه تحصیل میتونید اقدام کنید. برای کارشناسی ارشد شما باید حداقل آیلتس 6.5 داشته باشید.طول دوره 1 تا 2 سال هست و تمامی دروس به زبان انگلیسی تدریس میشوند.لطفابرای اطلاعات جامع با مشاورین ما تماس بگرید: 02195119493 قدردان شما موسسه ی اعزام go2tr

2019-06-11 03:00:49